Henry Korpi

Design team leader, Nordec Oy

Miksi olet insinööri?  

Olen insinööri, koska aikaisempi ammattihaave ei ollutkaan mahdollinen ja hyvä osaamiseni matematiikassa sekä fysiikassa antoivat luonnollisen tien pyrkiä tekniikan alalle. Hyvin pian koulutuksen alettua uusi ammatinvalintani osoittautui oikeaksi ja olen tähän hyvin tyytyväinen.

Mitä teet työksesi?

Toimin Suomen yksikerrosrakentamisen suunnittelutiimin vetäjänä. Tehtäviini kuuluu toimia esimiehenä tiimini jäsenille, kehittää tiimin resursseja ja kykyjä, ohjata ja johtaa tiimin suunnittelutyötä, arvioida ja seurata suunnitteluun käytettäviä tunteja sekä kohdentaa tiimin resurssit projekteille.

Lisäksi teen sekä tarjousvaiheisten että toteutusvaiheisten projektien teräsrunkojen lujuuslaskentaa ja kokonaisstabiliteettilaskentaa.
Parasta työssäni erittäin mielekkäät työtehtävät sekä ehdottomasti työkaverit. Tämä työ on hyvin paljon eri asioiden yhteensovittamista ja näiden eri tehtävien sekä töiden yhteensovittaminen on sujunut aina erittäin hyvin, johtuen erittäin ammattitaitoisista työntekijöistä.

Mikä on parasta työpaikassasi?

Työpaikassani parasta on mahdollisuus kehittää erikoisosaamista teräsrakennesuunnittelun parissa sekä erilaiset mahdollisuudet työpaikan sisällä, mikäli niihin haluaisi pyrkiä. Myös suunnittelun ja tuotannon välinen yhteys mahdollistaa entistä tehokkaampaan suunnitteluun, joten oman konepajavalmistuksen luen erityisen isoksi eduksi!

Paras insinöörivitsi?

Insinöörit eivät osaa vitsailla.

Tutustu Nordeciin työnantajana

Muita työntekijäesittelyitä
Anssi Uitto
Jakamo
Matti Wenell
Wapice
Jussi Rasku
Tampereen yliopisto
Hannes Hannula
Are
Hannes Keskikiikonen
Seinäjoen kaupunki
Jarkko Panu
Vaski
Jenni Ström
Seinäjoen kaupunki
Jonna Kulmala
YIT
Mika Oijennus
Etteplan
Pasi Marttila
Atria Suomi Oy 
Sini-Tuulia Mäkelä
Atria Suomi Oy 
Tiina Penttilä
Seinäjoen kaupunki
Tommi Kumpulainen
Atria
Tuomas Davidsson
Huld

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.