Nordec

Mitä teette? Montako ihmistä teillä on töissä?

Nordec on yksi johtavista rakennusten, julkisivujen ja siltojen teräsrunkorakenteiden toimittajista Pohjoismaissa. Meillä on tehtaat Suomessa Peräseinäjoella ja Ylivieskassa. Henkilöstömäärä on noin 650 tällä hetkellä.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on?

Meillä on insinööritehtäviä lähes laidasta laitaan: Projekteihin liittyviä ovat esimerkiksi projekti-insinööri, projektipäällikkö, työmaapäällikkö, EHS:ään liittyviä erilaisia rooleja, suunnitteluun liityviä insinööritehtäviä, tuotannon, hankinnan ja myynnin insinööritehtäviä ja yleisjohdon tehtäviä, joissa voi olla insinööritausta. Tehtäviä ja rooleja on sekä vastavalmistuneille ja uransa alkuvaiheessa oleville että jo kokeneille konkareille.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina?

Liiketoimintamme on kasvussa mm. vihreään siirtymään liittyvien investointiprojektien takia. Meille palkataan esimerkiksi projektipäälliköitä, työmaapäälliköitä, teräsrakennesuunnitelijoita ja projekti-insinöörejä.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana?

Meillä uransa alkutaipaleella olevat insinöörit pääsevät oppimaan teräsrakentamisesta ja projektiliiketoiminnasta monipuolisesti erilaisia osaamisalueita. Vanhemmille konkareille työtehtävät Nordecilla antavat mahdollisuuden oman osaamisen hyödyntämiseen ja laajentamiseen edelleen. Suurin osa projekteistamme toteutetaan Suomen ulkopuolella muissa Pohjoismassa. Meillä on vahva tekemisen meininki ja yksi tunnistettu vahvuutemme on, että ihmiset eri puolilla organisaatiota jakavat osaamistaan ja tukevat toisiaan työn tekemisessä. Henkilöstömme tuntee ylpeyttä työstään Nordecilla ja Nordecin erilaisista projekteista.

Missä näet teidät työnantajana viiden vuoden päästä?

Olemme Pohjoismaiden johtava rakennusten, julkisivujen ja siltojen teräsrunkorakenteiden toimittaja.

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat?

Otimme elokuussa käyttöön työsuhdepolkupyörät, niitä ovat monet halunneet itselleen.

Paras saamanne palaute työnantajana?

Henkilöt, jotka meiltä muualle töihin lähdettyään palaavat takaisin. Voiko sen parempaa palautetta saada?

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta meillä on tilaa…

Meillä on tilaa hyville tekijöille!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.