Sini-Tuulia Mäkelä

Tuotekehittäjä, Atria Suomi Oy 

Miksi olet insinööri? 

Olen lapsesta asti pitänyt ongelmanratkaisutehtävistä ja lempiaineeni peruskoulussa oli matematiikka. Näen, että insinöörin työ alasta riippumatta on monipuolista ja siinä pääsee monipuolisesti hyödyntämään omia taitojaan ja kehittämään itseään. Numeroiden pyörittämisen lisäksi insinööri tarvitsee luovuutta, pitkäjänteisyyttä sekä innostusta tarttua ja ratkoa ongelmia. 

Mitä teet työksesi? 

Olen tuotekehittäjä Atrialla. Työhöni kuuluu uusien tuotteiden kehittämisen lisäksi olemassa olevien tuotteiden ja prosessien kehittäminen. Teen työtäni vaihtelevasti yksin, lähityökaverien kanssa ryhmässä sekä yhteistyössä tuoteryhmän ja tuotannon kanssa. 

Mikä on parasta työpaikassasi? 

Meillä on mahtava organisaatio, jossa pääsee kehittämään omaa osaamistaan laaja-alaisesti. Atrialla on vahvoja oman työnsä asiantuntijoita, joilta pääsee oppimaan. Työnantajana Atria panostaa työntekijöidensä koulutukseen ja henkilökohtaisiin urapolkuihin. Etenemisen lisäksi omaa osaamistaan voi laajentaa siirtymällä osastolta ja työnkuvasta toiseen. 

Paras insinöörivitsi? 

Kahdeksikko oli terapiassa. Terapeutti pyysi häntä makaamaan sohvalle. Johon kasi vastasi: Ei kiitos, jos menen makuulle, olemme tässä ikuisuuden. 

Tutustu Atriaan työnantajana

Muita työntekijäesittelyitä
Anssi Uitto
Jakamo
Matti Wenell
Wapice
Jussi Rasku
Tampereen yliopisto
Hannes Hannula
Are
Hannes Keskikiikonen
Seinäjoen kaupunki
Henry Korpi
Nordec
Jarkko Panu
Vaski
Jenni Ström
Seinäjoen kaupunki
Jonna Kulmala
YIT
Mika Oijennus
Etteplan
Pasi Marttila
Atria Suomi Oy 
Tiina Penttilä
Seinäjoen kaupunki
Tommi Kumpulainen
Atria
Tuomas Davidsson
Huld

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.