WSP

Mitä teette? Montako ihmistä töissä?  

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä suunnittelu- ja konsultointiyritys. Luomme asiakkaidemme kanssa kestävää tulevaisuuden elinympäristöä. 700 asiantuntijaamme eri puolilla Suomea johtaa ja konsultoi projekteja sekä suunnittelee ja muotoilee rakennettua ympäristöä viihtyisäksi. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee 66 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa. Toimimme paikallisesti ja hyödynnämme aktiivisesti kansainvälistä osaamistamme ja kokemustamme.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on? 

Tuotamme lähinnä rakennuttamisen palveluita rakennus- ja talotekniikan osa-alueilla. Palveluihimme kuuluu rakennuttamisen lisäksi mm. valvontatehtävät, turvallisuus-, kosteuden- ja puhtaudenhallintakoordinaattorin tehtävät, sisäilma-asiantuntijan tehtävät, kuntoarviot ja kuntotutkimukset, sähkö-, kylmä- ja turvatekniikan valvonta- ja asiantuntijatehtävät, sekä sähkökäytön johto tehtävät.
Seinäjoen toimistolla meitä työskentelee neljä henkilöä rakennuttamisen palveluissa ja yksi henkilö rakennesuunnittelussa. Vaasan toimipisteessämme työskentelee kaksi henkilöä rakennuttamisen palveluissa ja yksi henkilö rakennesuunnittelussa. Seinäjoen ja Vaasan yksiköissä työskentelee rakennuttajainsinöörejä, rakennesuunnittelijoita ja talotekniikan asiantuntijoita. Toteutettuja projektejamme on mm. Seinäjoen uuden paloaseman-, Kauhavan hyvinvointikeskuksen, Seinäjoen Kelan peruskorjauksen, sekä Sedun kolme kampusta -hankkeen rakennuttaminen.
Työilmapiiri meillä on erinomainen ja teemme koko henkilöstön voimin saumatonta yhteistyötä yli paikkakuntarajojen.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina? 

Keskimäärin viime vuosina olemme palkanneet maanlaajuisesti noin 100 uutta työntekijää vuosittain. Tavoittelemme kasvua, joten toivottavasti määrä on kasvusuuntainen tänä vuonna ja tulevina vuosina.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana?

Meillä on tarjota mielenkiintoisia ja monialaisia projekteja. Henkilöstön tyytyväisyysmittauksissamme kerta toisensa jälkeen päätään nostaa hyvät työkaverit sekä ilmapiiri ja johdon tuki arjessa.

Missä näet teidät työnantajana viiden vuoden päästä? 

Haluamme olla toimialan halutuin työpaikka!

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat? 

Välipalat toimistolla. Kaikki etuutemme tukevat hyvin henkilöstön hyvinvointia ja jaksamista. Täältä löytyvät kaikki etumme listattuna: https://www.wsp.com/fi-fi/toihin-meille/miksi-valita-wsp

Paras saamanne palaute työnantajana? 

Meillä on positiivinen, avoin ja osallista työilmapiiri. Saan vapautta ja vastuuta työpaikassa, jossa kaveria autetaan aina. Meillä töihin on mukava tulla!

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta “Meillä on tilaa…

…tulla suunnittelemaan tulevaisuuden kaupunkikuvaa, muotoilemaan ympäristöjä, luotsaamaan rakennushankkeita ja kehittämään kiinteistöjä. Pääset mukaan tiimiin, jossa tekninen asiantuntijuus yhdistyy ympäristöalan huippuosaamiseen sekä muotoilijoiden ja arkkitehtien käden jälkeen.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.