Talonhenki Etelä-Pohjanmaa

Mitä teette? Montako ihmistä töissä? 

Me Talonhengellä tarjoamme ammattitaitoista siivouspalvelua kotitalouksille ja yrityksille. Ylläpitosiivouksen lisäksi palveluihimme kuuluvat myös muut elämää helpottavat palvelut, kuten Arjen Apuri, joka auttaa vanhuksien, lapsiperheiden ja muiden apua tarvitsevien arkea sekä juhla-apuri kaikenlaisiin juhlatilaisuuksiin. Myös ulos- ja sisäänmuuttosiivoukset, ikkunoiden pesut, allergiasiivoukset ja  kuolinpesien tyhjennyssiivoukset hoituvat ammattitaidolla. Toimimme tällä hetkellä Etelä-Pohjanmaan sekä Pohjanmaan alueella ja timanttiliigaamme kuuluu n. 20 arjen sankaria.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on?

Yritystoiminnan kokonaisvaltainen johtaminen, taloushallinto, palkanmaksu, myynti, markkinointi, asiakaspalvelu, esimiestehtävät, rekrytointi,  perehdyttäminen, kouluttaminen, kehitystyöt, sidosryhmätyöskentely, varastonhallinta, laadunseuranta, siivoustyöt ja erilaiset muut palveluihin kuuluvat työtehtävät.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina?

Olemme kasvuyritys ja palkkaamme vuosittain 3-5 uutta tekijää. Olemme  laajentamassa myös muihin kaupunkeihin franchising- tai kevytyrittäjyyden malleilla.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana?

Olemme innovatiivinen edelläkävijä ja pyrimme jatkuvaan kehitystyöhön yhteistyössä työntekijöiden kanssa. Työntekijöiden hyvinvointi on tärkein prioriteettimme. Perehdytämme jokaisen työntekijän perusteellisesti työhönsä, jolloin hän saa varmuuden ja turvallisuuden tunteen työntekoon. Haluamme palkita laadukkaan työn bonuspalkalla sekä tarjoamme erilaisia muita kannustimia työntekijöillemme. Vahvuutemme onkin perusteellinen perehdytysjärjestelmä ja kannustinpohjainen palkkaus sekä työhyvinvoinnin jatkuva kehittäminen ja ylläpito.

Missä näet teidät työnantajana viiden vuoden päästä?

Olemme viiden vuoden päästä valtakunnallinen toimija, jolla on useampia franchaising- ja kevytyrittäjiä ketjussa.

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat?

Maksamme koeajan jälkeen laatubonusta ja tarjoamme henkilökuntaetuna mm. Smartum-kulttuuriseteleitä. Järjestämme säännöllisesti erilaisia tyhypäiviä ja käymme erilaisissa tapahtumissa. Meillä on etuna myös yli kahden vuoden työsuhteen jälkeen kattava sairaskuluvakuutus, jota myös arvostetaan paljon. Pohdimme jatkuvasti uusia kannustimia ja otamme työntekijöiden toiveet huomioon.

Paras saamanne palaute työnantajana?

Työntekijät kokevat tekevänsä arvokasta työtä ja saavansa arvostusta työstään säännöllisellä ja avoimella palautteella. Meillä koetaan perheenomainen ja lämmin tunnelma ja kaikki ovat työkavereita keskenään, tittelit eivät ole merkityksellisiä. Työntekijöitä kuunnellaan ja kannustetaan antamaan kehitysehdotuksia, jotka myös huomioidaan. “Meillä ei tartte orjaalla ja kukaan meillä ei kukkoole!”

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta meillä on tilaa…

… jokaiselle, joka arvostaa siivoustyötä ja itseään, jokaiselle joka on ylpeä omasta työstään ja nauttii käsillä tekemisestä

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.