SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Mitä teette? Montako ihmistä teillä on töissä?

SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa teollisuuden ja rakennusalan toimialoille henkilöstövuokraus- ja, suorarekrytointipalveluita sekö muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. SOL Logistiikkapalvelut on erikoistunut logistiikka-alan henkilöstöpalveluihin. Asiakkainamme on globaaleja ja valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä.

Toimimme ja työllistämme valtakunnallisesti. Valttejamme ovat vahva toimialaosaaminen logistiikassa, teollisuudessa ja rakentamisessa, asiakkaan tarpeet huomioiva rekrytointi, aktiivinen asiakastyytyväisyyden seuranta, arvonlisään keskittynyt asiakkuudenhoitomallimme sekä henkilöstöstämme huolehtiminen.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on?

Vaihtuvia työtehtäviä mm. Teollisuuden, logistiikan ja rakentamisen parissa.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina?

Useita satoja

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana?

Tarjoamme erilaisiin taitotasoihin tehtäviä logistiikan, rakentamisen ja teollisuuden aloilta. Meillä on rutkasti avoimia tehtäviä, joissa ei vaadita aiempaa kokemusta. Vuokratyön kautta voit saada myös vakituisen työpaikan, joko meiltä SOLilta tai käyttäjäyritykseltä. Vuokratyön kautta teet siis arvokkaita kontakteja ja verkostoidut. Tämän lisäksi SOL kouluttaa osaajilleen erilaisia pätevyyksiä ja kortteja kuten työturvallisuusosaamista ja hygieniapasseja.

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta meillä on tilaa…

SOL Aurinkokunnassa monenlaisille tekijöille!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.