Kurikan Osuuspankki

Mitä teette? Montako ihmistä teillä on töissä?

POP Pankki Kurikan Osuuspankki kuuluu POP Pankki -ryhmään. Meillä on yhteensä 50 henkilöä töissä viidessä eri konttorissa Kurikassa, Tampereella, Seinäjoen Ideaparkissa, Jämijärvellä ja asiakkaita verkossa palvelevassa digikonttori POP Onlinessa. Tampereen konttorin yhteydessä toimii myös kiinteistönvälitysliikkeemme POP Kotikauppa. Olemme saaneet kiitosta nopeasta, asiantuntevasta ja iloisesta palvelustamme, joka oli tutkitusti Suomen parasta (Epsi Rating) vuonna 2022 niin henkilö- kuin yritysasiakkaidenkin mielestä.

POP Seinäjoen Ideapark on avattu vuonna 2020. Konttorissa työskentelee pääsääntöisesti kahdeksan työntekijää, jotka palvelet niin henkilö- kuin yritysasiakkaita.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on?

Pankissamme on erilaisia työtehtäviä, joissa kaikissa toimitaan asiakaslähtöisesti. Asiakasvastaava hallitsee luotonannon, säästämisen ja sijoittamisen sekä päivittäispalvelut keskittyen joko henkilö- tai yritysasiakkaisiin. Myynnin assistentti hallitsee luottojen taustatöihin liittyviä kokonaisuuksia, avustaa asiakasvastaavia ja asiantuntijoita sekä osallistuu päivittäispankkipalveluiden tehtäviin. Eri osa-alueiden asiantuntijat tukevat liiketoimintaa. Kaikki työtehtävät ovat monipuolisia ja pankissamme on erinomaiset kehittymis- ja vaikutusmahdollisuudet.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina?

Olemme kasvava ja kehittyvä pankki. Viime vuosina olemme palkanneet keskimäärin kolme henkilöä vuosittain.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana?

Meillä saat tehdä monipuolisia finanssialan tehtäviä ja oman mielenkiintosi mukaan pääset osallistumaan ja vaikuttamaan. Meillä kuunnellaan herkällä korvalla ja kehitysehdotuksiin tartutaan aina.

Missä näet teidät työnantajana viiden vuoden päästä?

Visiomme on olla jatkossakin henkilökohtaisen ja digitaalisen parhaan asiakaspalvelun edelläkävijä, kehittyvä ja vastuullinen pankki sekä haluttu työpaikka.

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat?

Työntekijöillämme on käytössään mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleitä, hierontaetu, työsuhdepolkupyörä ja hyvin kattavat työterveyspalvelut sekä vakuutukset sairauksien ja tapaturmien varalle myös vapaa-ajalle.

Paras saamanne palaute työnantajana?

Kiitokset siitä, että asioista puhutaan ja työntekijästä huolehditaan.

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta meillä on tilaa…

…kasvaa ja kehittyä parhaaksi versioksi itsestään.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.