Graafimo/G-moodi

Mitä teette? Montako ihmistä töissä? 

Graafimo työllistää kaksi päätoimista yrittäjää sekä freelancereita, joita kutsutaan töihin tarvittaessa. Graafimo Oy tekee graafista suunnittelua yrityksille (verkkosivut, logot, taitot, kuvitus ym.). Aputoiminimi G-moodi valmistaa koivuvanerisia sisustus- ja juhlatuotteita sekä koruja laserleikkaamalla. G-moodi tekee myös laserleikkausta alihankintana ja markkinointituotteita muille yrityksille.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on?

Graafinen suunnittelija, muotoilija, tuotantotyöntekijä ja sisällöntuottaja.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina? 

Tavoitteena kasvattaa toimintaamme niin, että voimme palkata graafisen suunnittelijan / muotoilijan sekä tuotantotyöntekijän yritykseemme.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana? 

Vahvuutemme on monipuolinen työ ja positiivinen työympäristö. Työntekijä on aina tasavertainen tiimin jäsen. Työntekijä saa toteuttaa itseään ja kaikkien mielipiteet / kehitysehdotukset otetaan huomioon prosessin aikana.

Missä näet teidät työnantajana viiden vuoden päästä? 

Yritys työllistää vakituisesti työntekijöitä sekä välillisesti kausityöntekijöitä ja freelancereita.

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat? 

Positiivista ilmapiiriä. Sitä, että työntekijää kuunnellaan. Mielenkiintoista työtä ja sen monipuolisuutta. Sitä, että saa toteuttaa itseään ja käyttää omaa luovuuttaan. Hyvää sijaintia. Sopivan kokoisia toimitiloja. Sitä, että työnantajat ovat tavattavissa työpäivän aikana. Molemminpuolista luottamusta.

Paras saamanne palaute työnantajana? 

Töissä on erittäin kannustava ja välittävä ilmapiiri. Joustava ja ymmärtäväinen työnantaja. Paras työpaikka missä olen koskaan ollut.

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta: “Meillä on tilaa…

…kaikille luoville avaruusolijoille!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.