Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Mitä teette? 

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa on monitoimialainen, maakunnallinen vähittäiskaupan konserni. Toimialojamme ovat: Marketkauppa, Liikennekauppa, Matkailu- ja ravitsemiskauppa sekä Auto- ja autotarvikekauppa. Myyntimme vuonna 2022 oli noin 577 miljoonaa euroa.

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on? 

Eepeen palveluksessa on yli 1300 henkilöä ja palkkaamme vuosittain yhteensä satoja työntekijöitä sekä vakituisiin että määrä-aikaisiin työsuhteisiin ja kausityöhön. Meillä työskentelee muun muassa myyjiä, tarjoilijoita, liikennemyymälätyöntekijöitä, kokkeja, mekaanikkoja ja parturi-kampaajia. Monet urapolkumme johtavat edellä mainituista työnkuvista myös esihenkilötehtäviin. Eepeetä arvostetaan työnantajana hyvän työilmapiirin, laadukkaan esihenkilötyön ja henkilökunnan kouluttamisen ansiosta.

Uudistamme ja kehitämme toimintaamme ja toimipaikkaverkostoamme jatkuvasti. Eepee tarjoaa nykyaikaisen ja kehittyvän työympäristön ison talon etuineen, meillä on kattavat henkilökuntaedut toimipaikoistamme, laaja työterveyshuolto sekä tuemme henkilöstön hyvinvointia mm. ePassin avulla.

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta Meillä on tilaa…

…kehittyä ja olla oma itsensä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.