Ammattiopisto Luovi

Mitä teette? Montako ihmistä teillä on töissä?

Ammattiopisto Luovi on Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Meillä opiskelee vaativaa erityistä tukea tarvitsevia opiskelijoita. Järjestämme ammatillista tutkintokoulutusta sekä valmentavaa koulutusta. Meillä työskentelee noin 900 ihmistä ympäri Luovi-Suomen ja toimimme noin 30 paikkakunnalla. Henkilöstöstämme suurin osa on opiskelijoiden kanssa työskenteleviä ohjaajia tai ammatillisia erityisopettajia. Lisäksi meillä työskentelee mm. opintoneuvojia, työelämäkoordinaattoreita, opinto-ohjaajia, koulutuspäälliköitä sekä tukipalveluhenkilöstöä erilaisissa tehtävissä. Olemme monenlaisten osaajien joukko!

Millaisia erilaisia toimenkuvia/työtehtäviä teillä on?

Henkilöstöstämme suurin osa, eli hieman yli puolet, on ohjaajia tai henkilökohtaisia ohjaajia. Reilu viidesosa henkilöstöstä on ammatillisia erityisopettajia. Muita henkilöstöryhmiä ovat mm. esihenkilöt, opiskelijapalvelut ja hallinto- ja tukipalvelut.

Kuinka paljon uusia osaajia palkkaatte vuosittain/lähivuosina?

Seinäjoella voi opiskella kiinteistönhoitajaksi, kokiksi, palvelulogistiikkatyöntekijäksi ja toimitilahuoltajaksi. Lisäksi järjestämme tutkintoon valmentavaa koulutusta (TUVA) sekä työhön- ja itsenäiseen elämään valmentavaa koulutusta (TELMA). Näihin tehtäviin Seinäjoelle olemme rekrytoineet viime vuosina mm. ammatillisia erityisopettajia ja ryhmänohjaajia, henkilökohtaisia ohjaajia, opintoneuvojan sekä työelämäkoordinaattorin. Vuosittain meillä on useita kymmeniä rekrytointeja auki ympäri Luovi-Suomen.

Miksi kannattaa tulla töihin juuri teille/Mikä on vahvuutenne työnantajana?

Luovissa voit tehdä merkityksellistä työtä opiskelijoidemme hyvinvoinnin ja tulevaisuuden eteen. Meillä myös kiitos ja kehu kuuluu arjessa sekä toisten arvostaminen näkyy pienin arkisin teoin. Työssämme pääsee aidosti kehittämään toimintaa ja tuomaan rohkeitakin ideoita sekä ajatuksia esiin. Meillä et jää yksin!

Missä näet teidät työnantajana viiden vuoden päästä?

Luovi kulkee kehityksen kärjessä. Viiden vuoden päästä olemme edelleen tunnetuin ja pidetyin ammatillinen erityisoppilaitos koko Suomessa ja toimimme opiskelijoita varten suurella sydämellä. Meillä työskentelee huippuosaajia, jotka tulevat aamuisin hymyssä suin työpaikalle.

Mikä työsuhde-etu teillä on, mitä työntekijänne erityisesti arvostavat?

Luovilla on käytössä monenlaisia henkilöstöetuja, joilla tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja viihtyvyyttä. Henkilöstömme käytössä on mm. ePassi vapaa-ajan viettoon, työsuhdepyöräetu matkojen taittamiseen sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Olemme kehittyvä organisaatio ja tuemme monipuolisesti henkilöstömme osaamisen kehittymistä.

Kouluttautumisen lisäksi meillä on mahdollisuus kehittää osaamista esimerkiksi työelämäjaksoilla, kansainvälisyystoiminnassa tai tarttumalla talon sisäisiin kehittymismahdollisuuksiin. Huolehdimme uusien työntekijöidemme perehdytyksestä monipuolisesti ja perehdytyksen päätyttyä työyhteisön ja esihenkilön tuki arjessa säilyy. Innostavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä voit olla oma itsesi.

Järjestämme henkilöstöllemme yhteisöllisyyttä tukevia suunnittelu- ja virkistyspäiviä. Merkkipäivän tullen muistamme henkilöstöämme, emmekä unohda palkita onnistumisista.

Paras saamanne palaute työnantajana?

“Luovilla on vahvat juuret ja vankat arvot. Luovissa välittyy aito kohtaaminen ja välittäminen. Luovi on tiukasti mukana kehityksen tahdissa ja luo koko ajan uutta.”
“Luovi kuuntelee ilolla ja luovalla sydämellä työntekijöitä ja opiskelijoita.”

Seinäjoki on avaruuden pääkaupunki, missä on tilaa kaikelle hyvälle. Jatka lausetta meillä on tilaa…   

…rohkeille ideoille, välittämiselle, kehittymiselle, ilolle ja naurulle sekä yhdessä tekemiselle!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.