Varhaiskasvatus | Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen varhaiskasvatuksessa on tilaa tulevaisuuden tekijöille!

Varhaiskasvatuksen harjoitteluiden osalta voit olla yhteydessä päiväkotien johtajiin sekä perhepäivähoidon esihenkilöihin. Yhteystiedot löytyvät Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatuksen sivuilta.

Seinäjoen kaupunki työllistää noin 3000 henkilöä ja on alueen suurimpia työnantajia. Seinäjoen kaupungin valtteina ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Panostamme perehdyttämiseen ja kaikkien työntekijöiden hyvinvointiin. Tarjoamme erilaisia henkilöstöetuuksia ja tuemme työn ja yksityiselämän yhdistämistä. Meillä on tilaa hyvälle työpäivälle.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 65 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Lue lisää.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.