Seinäjoen kaupunginkirjasto | Seinäjoen kaupunki

Kirjastopalveluissa harjoittelussa opiskelija tutustuu monipuolisesti kirjaston eri työtehtäviin. Asiakaspalvelu on tärkeä osa kirjastotyötä ja myös harjoittelua. Harjoittelupaikka voi olla Seinäjoen pääkirjastossa tai Nurmon, Peräseinäjoen tai Ylistaron lähikirjastossa.

Seinäjoen kaupunginkirjasto tarjoaa harjoittelupaikkoja pääsääntöisesti kirjastoalaa toisen asteen ammattiopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa opiskeleville.

Seinäjoen ammattikorkeakoulun kirjastoalan opiskelijat rekrytoidaan harjoitteluun yhteistyössä oppilaitoksen kanssa sen harjoitteluaikataulujen mukaan. Muut opiskelijat voivat hakea harjoitteluun omien aikataulujensa mukaisesti.

Yhteydenotot:

Mia Penttala-Salli, lähipalvelujohtaja, mia.penttala-salli@seinajoki.fi, puh. 044 754 1780

 

Pssst! Oletko koskaan vieraillut Seinäjoen kirjastoissa? Kirjastot ovat yksi Seinäjoen upeista nähtävyyksistä. Pääkirjasto Apila on vuonna 2012 avattu arkkitehtuurin mestariteos, joka tarjoaa upeat puitteet paitsi vierailijoille, myös työntekijöille. Lue lisää Seinäjoen kirjastoista.

Seinäjoen kaupunki työllistää noin 3000 henkilöä ja on alueen suurimpia työnantajia. Seinäjoen kaupungin valtteina ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Panostamme perehdyttämiseen ja kaikkien työntekijöiden hyvinvointiin. Tarjoamme erilaisia henkilöstöetuuksia ja tuemme työn ja yksityiselämän yhdistämistä. Meillä on tilaa hyvälle työpäivälle.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 65 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Lue lisää.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.