Seinäjoen kansalaisopisto | Seinäjoen kaupunki

Haluatko tulla tutustumaan Seinäjoen kansalaisopistoon ja olla osa monipuolista toimintaamme?

Seinäjoen kansalaisopiston palvelutarjonta kattaa laajasti toimintaa lyhytkursseista koko lukuvuoden kestäviin kursseihin ja tapahtumiin. Kansalaisopiston toiminta on laajentunut myös elinikäistä oppimista tukeviin ja työllisyyttä edistäviin hankkeisiin.

Työyhteisömme koostuu eri alojen ammattilaisista, joissa on edustettuna mm. opetus-, kasvatus- ja ohjausala, sosiaali- ja terveysala, asiakaspalvelu, talous- ja palkkahallinto, viestintä ja markkinointi sekä kulttuuriala monipuolisesti liikunnasta taiteisiin.

Kansalaisopiston virikkeellinen ympäristö luo harjoittelijalle tilaisuuden itselle kiinnostavan opinnäytetyön aiheen löytämiseen ja opinnäytetyön toteuttamiseen. Vuosittain kansalaisopistolla on ollut harjoittelussa noin viisi opiskelijaa eri aloilta. Parhaimmassa tapauksessa harjoittelijalle on voitu tarjota työtä heti harjoittelun päätyttyä.

Erityisesti tulevina vuosina meillä on tarjota harjoittelupaikka:

· liiketalouden

· median

· tietotekniikan ja

· kasvatustieteiden koulutusohjelmien opiskelijoille.

Liiketalouden ja median harjoittelijan tulee innostua mm. markkinoinnista, sosiaalisesta mediasta, vaikuttavasta viestinnästä ja tehokkaasta tiedottamisesta. Tietotekniikan harjoittelijan on hyvä olla kiinnostunut mm. digitalisaatiosta, ohjelmoinnista, laitetekniikasta ja erilaisten ohjelmistojen käytöstä. Kasvatustieteiden harjoittelussa mielenkiintona voivat olla erityisesti elinikäinen oppiminen ja opettaminen, koulutussuunnittelijan työtehtävät, johtaminen sekä monipuolinen työnkuva vapaassa sivistystyössä.

Eri alojen opiskelijat ovat tervetulleita harjoitteluun Seinäjoen kansalaisopistolle. Joten olitpa minkä tahansa alan opiskelija, miksi et tulisi viihtymään ja oppimaan juuri meillä!

Yhteydenotot:

Satu Haarala, apulaisrehtori, satu.haarala@seinajoki.fi, puh. 044 425548

 

Kansalaisopisto on osa Seinäjoen kaupunkikonsernia. Seinäjoen kaupunki työllistää noin 3000 henkilöä ja on alueen suurimpia työnantajia. Seinäjoen kaupungin valtteina ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Panostamme perehdyttämiseen ja kaikkien työntekijöiden hyvinvointiin. Tarjoamme erilaisia henkilöstöetuuksia ja tuemme työn ja yksityiselämän yhdistämistä. Meillä on tilaa hyvälle työpäivälle.

Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 65 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Lue lisää.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.