Kaupungineläinlääkäreitä

Vakituisten viranhaltijoiden jäädessä eläkkeelle Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuollossa on haettavana 28.2.2018 mennessä

3 kaupungineläinlääkärin virkaa

Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto toimii 12 kunnan alueella. Yhteistoimintaan kuuluvat kunnat ovat Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Isokyrö, Kauhava, Kuortane, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Vimpeli ja Ähtäri. Alueen asukasluku on yhteensä noin 160.000. Ympäristöterveyden henkilöstömäärä on yhteensä 33: 1 toimistosihteeri, 12 terveystarkastajaa ja 20 eläinlääkäriä, joista 2 hygieenikkoeläinlääkäriä, 1 valvontaeläinlääkäriä ja loput praktisoivia eläinlääkäreitä. Praktisoivien eläinlääkäreiden kokonaiskäyntimäärä vuosittain on noin 20.000 käyntiä/vastaanottokäyntiä. Praktisoivat eläinlääkärit suorittavat osaksi myös virkaeläinlääkärin tehtäviä: mm. alkutuotantotilojen hygieniatarkastuksia ja eläinsuojelutarkastuksia. Eläinlääkäripäivystyksessä toimii samanaikaisesti 3 eläinlääkäriä ja eläinlääkäripäivystys on keskimäärin joka kuudes viikonloppu.

1.VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN VIRKA: Virka on vakinainen. Viran kelpoisuusehtona on Suomessa laillistetun eläinlääkärin tutkinto sekä eläinlääkintähuoltoasetuksen (1031/2009) 2 §:n mukainen pätevyys.

Tehtäviin kuuluu eläinlääkintähuoltolain 15 § 3.momentin mukaisten viranomaistehtävien hoitaminen sekä mahdollisesti muita eläinlääkärin pätevyyttä edellyttäviä kunnallisen ympäristöterveydenhuollon valvontatehtäviä. Suositeltavaa on, että virkaa hakeneella on aikaisempaa praktiikka-/valvontaeläinlääkärikokemusta.

Peruspalkka 4.976,20 €/kk

2 KAUPUNGINELÄINLÄÄKÄRIN VIRKA: Virka on vakinainen, pääasiassa praktiikkaa. Toimipisteenä on Alajärven kaupungin toimipiste. Hakijalta edellytetään Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys.

Peruspalkka 2.079,01 €/kk

3.KAUPUNGINELÄINLÄÄKÄRIN VIRKA: Virka on vakinainen, pääasiassa praktiikkaa ja liittyy päivystysvelvollisuus. Toimipisteenä on Kuortaneen kunnan toimipiste. Hakijalta edellytetään Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys.

Peruspalkka 2.079,01 €/kk

Palkkaus on yleisten virkaehtosopimusten mukainen Ennen nimittämistä valitun tulee esittää hyväksytty todistus terveydentilastaan. Virkojen käytössä sovelletaan 4 kk:n koeaikaa.

Tiedustelut: Seppo Kangas, johtava hygieenikko, Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto, p. 040 823 4005, seppo.kangas@seinajoki.fi .

Hakemukset on toimitettava kirjallisesti ympäristöterveydenhuollon toimistoon osoitteeseen: Seinäjoen alueen ympäristöterveydenhuolto/kaupungineläinlääkärin virka Ravitie 8 B, 60120 Seinäjoki 28.2.2018 klo 16.00 mennessä.

Hakemuksessa hakijan on mainittava, mitä kaupungineläinlääkärin virkaa on hakemassa.

Seinäjoen sosiaali- ja terveyslautakunta

Katso kaikki sivuston avoimet työpaikat