Hanketyöntekijä, Järjestöklinikka

Kiinnostaako mielenkiintoinen ja vaihteleva työ järjestöjen parissa?

Järjestökeskukset kolmen maakunnan alueella hakee uusia työntekijöitä Järjestöklinikka-hankkeeseen (2021 – 2023), jonka tavoitteena on kehittää alueen sote-järjestöjen oppilaitos- ja yritysyhteistyötä, hankeosaamista ja järjestöjen jäsenhankintaa. Päätoteuttajana Pohjanmaan Yhdistykset ry, osatoteuttajina Kosti ry Keski-Pohjanmaalta ja Yhteisöjen Yhdistys ry Etelä-Pohjanmaalta.

Hanketyöntekijä Seinäjoki

Tulet toimimaan yhdessä Vaasan järjestökeskuksen hankekoordinaattorin ja Kokkolan järjestökeskuksen hanketyöntekijän kanssa. Tulet toteuttamaan hanketta ja yhteistyötä järjestöjen, yritysten ja oppilaitosten kanssa Etelä-Pohjanmaalla. Työtehtäviisi kuuluu mm. verkostoyhteistyö, viestintä ja markkinointi, tilastointi sekä raportointi. Toimipisteesi on Seinäjoella Järjestötalon tiloissa.

Odotamme työntekijältä

– soveltuvaa korkeakoulututkintoa
– järjestö- ja hankeosaamista
– hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
– vuorovaikutus-, neuvottelu- ja organisointitaitoja
– hyvää viestintäosaamista
– verkosto-osaamista, esim. oppilaitos- ja yritysyhteistyö
– itsenäistä työotetta
– työkokemus sosiaali- tai terveysalalta katsotaan eduksi

Tehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja työskentelyä osittain myös iltaisin.
Työsuhde alkaa kesäkuussa 2021, mikäli STM hyväksyy STEA:n rahoitusehdotuksen, ja kestää toukokuun loppuun 2024. Palkka määräytyy sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaisesti, koeaika on 6 kuukautta.

Tarjoamme hyvän työyhteisön, hanketiimin tuen sekä mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 30.4. klo 16 mennessä riitta.vatanen@jtalo.fi .

Hanketyöntekijän työpaikkaa koskevat puhelintiedustelut 21.4. klo 10-12 ja 27.4. klo 9-11, toiminnanjohtaja Riitta Vatanen 040 5442 678. Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.