Useita tehtäviä

XXL on Pohjoismaiden suurin ja nopeimmin laajentuva urheiluketju, joka on perustettu Norjassa vuonna 2000. Nykyään toimintaa on Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Itävallassa sekä Tanskassa. Suomen ensimmäinen XXL-tavaratalo avattiin Vantaalle keväällä 2014. XXL-tavarataloja on Suomessa jo 16, ja vuoden 2019 lopulla aukeaa 17. tavaratalo Seinäjoelle. Lisäksi koko Suomea palvelee XXL.fi-verkkokauppa vuorokauden ympäri. 

XXL Sports & Outdoor tarjoaa asiakkailleen kokonaan uuden ostoelämyksen. XXL-tavaratalot ovat noin 4 000 neliön suuruisia urheilualan jättiläisiä. Valikoimassamme on yli 35 000 urheilun ja vapaa-ajan tuotetta. Bisnesideamme on yksinkertainen: Tarjota Pohjoismaiden laajin valikoima urheilun huippumerkkejä extraedullisesti. Tavoitteemme on selkeä: Haluamme olla oman alamme paras.

Jos haluat olla mukana voittajatiimissä, hae meille töihin! Avoimet tehtävät ja hakutiedot uudessa Seinäjoen tavaratalossa löytyvät osoitteesta https://www.xxl.fi/tyopaikat

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.