Ohjelmistosuunnittelijoita ja testausosaajia

Hei sinä siellä! Haluatko mukaan railakkaaseen joukkoomme?

Wirokit on seinäjokinen ohjelmistojen kehittämiseen ja laadunvarmistukseen keskittyvä yritys. Juuremme ulottuvat vuoteen 1985 asti. Yrityksenä arvostamme avoimuutta, yhteistyötä ja jatkuvaa uudistumista.

Meillä on vahva halu kasvaa ja haemme yritykseemme nyt

OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA JA TESTAUSOSAAJIA

Kotipaikkamme on Seinäjoki, mutta osa meistä työskentelee Tampereen seudulla.

Voit olla joko uraasi vasta aloitteleva tai jo kokenut tekijä, joka etsii uutta virtaa tekemiseen.

Kehittäjänä sinulla voi olla osaamista esimerkiksi pilvipalveluista, koneoppimisesta, data-analytiikasta tai IoT:stä. Tai sitten työskentelet sujuvasti virtualisointiympäristöjen kanssa. Vai oletko kuitenkin syvällisesti perehtynyt joihinkin tiettyihin ohjelmointikieliin tai laaja-alaisesti eri kieliin ja ohjelmointiympäristöihin? Osaamistasi pystyt hyödyntämään ketterästi erilaisten kehitystiimien jäsenenä.

Ehkä lähempänä sydäntäsi on kuitenkin varmistaa, että kaikki toimii lopulta niin kuin suunniteltiin. Siinä tapauksessa voit hallita esimerkiksi monimutkaisten testien suunnittelun ja niiden tekemisen manuaalisesti. Tai ehkä olet kartuttanut osaamista testiautomaation suunnittelussa ja kehittämisessä. Vai onko vahvuutesi sittenkin ohjelmistotestauksen menetelmät ja testaustyökalut?

Tärkeintä on kuitenkin tekemisen meininki ja kyky oppia uutta. Tekninen kehitys on nopeaa ja haluamme olla edelläkävijöitä. Otamme jatkuvasti haltuun uusia teknologioita, ja tuemme aktiivisesti työntekijöidemme kehittymistä.

Mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien, kilpailukykyisen palkan sekä hyvien henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua yrityksen kehittämiseen. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, minkälainen yritys Wirokit on tulevaisuudessa. Lue lisää!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 28.11.2021 osoitteeseen rekry(at)wirokit.com.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme:

Tuukka Rantala
040 513 3613
tuukka.rantala(at)wirokit.com

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa