Ohjelmistosuunnittelijoita

Wirokit on seinäjokinen ohjelmistojen kehittämiseen ja laadunvarmistukseen keskittyvä yritys. Juuremme ulottuvat vuoteen 1985 asti. Yrityksenä arvostamme avoimuutta, yhteistyötä ja jatkuvaa uudistumista.

Haemme kasvavaan yritykseemme nyt

OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA

vaihteleviin projekteihin. Päätoimipisteemme on Seinäjoella, mutta osa meistä työskentelee Tampereella.

Voit olla joko uraasi aloitteleva tekijä tai kokenut konkari, joka kaipaa uutta virtaa sekä ja haasteita. Sinulla on osaamista esimerkiksi pilvipalveluista ja virtualisointiympäristöistä tai olet virtuoosi koneoppimisessa ja Iot:ssa. Voit olla myös kova koodaaja, esimerkiksi C++/C#:ssa.

Tärkeintä on kuitenkin tekemisen meininki ja kyky oppia uutta. Tekninen kehitys on nopeaa ja haluamme olla edelläkävijöitä. Otamme jatkuvasti haltuun uusia teknologioita, ja tuemme aktiivisesti työntekijöidemme kehittymistä.

Mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien, kilpailukykyisen palkan sekä hyvien henkilöstöetujen lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua yrityksen kehittämiseen. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, minkälainen yritys Wirokit on tulevaisuudessa. Lue lisää.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.1.2021 osoitteeseen rekry(at)wirokit.com.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä toimitusjohtajaamme:

Tuukka Rantala
040 513 3613
tuukka.rantala(at)wirokit.com

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.