Ohjelmistomyyjä

Widecon Oy myy ja kehittää EcoEasy raportointi- ja budjetointijärjestelmää. EcoEasy on nykyaikaisella teknologialla rakennettu järjestelmä, joka on suunnattu palvelemaan yrityksien raportointi- ja budjetointitarpeita. Tiimimme koostuu ohjelmistoalan sekä taloushallinnon ammattilaisista.

Haemme ohjelmistomyyjää vahvistamaan yrityksen kasvua.

Tehtäväsi on myyntityö, mihin sisältyy uusien sekä vanhojen asiakkaiden kontaktointi.

Työssä menestyminen edellyttää:
• Myyntiosaamista ja tulosvastuullista asennetta.
• Aktiivisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti.
• Riittävät tietotekniset taidot.
• Kokemusta B2B-myynnistä.

Eduksi katsomme kokemuksen taloushallinnosta. Aikaisempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Motivaatio ja asenne ratkaisevat. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kasvavassa yrityksessä. Talousasiantuntijamme tukevat sinua myyntitavoitteisiin pääsemisessä. Sinulla on käytössäsi myös lounas- ja puhelinetu. Tarjoamme myös joustavia työaikoja sekä kilpailukykyisen yhdistelmäpalkkauksen sopimuksen mukaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen antti.metsomaki@widecon.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa: Antti Metsomäki toimitusjohtaja antti.metsomaki@widecon.fi 040-3506119

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.