Myynti- ja markkinointivastaava

Haemme kasvavaan joukkoomme myynnin- ja markkinoinnin osaajaa.

Työtehtävässä hoidat EcoEasy raportointi- ja budjetointiohjelmiston myyntiä ja markkinointia. Tehtäviäsi ovat ohjelmiston myynti, markkinoinnin suunnittelu ja toteutus sekä sisällön tuottaminen verkkosivuille ja someen. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä, myynti- ja markkinointihenkisyyttä sekä halua oppia uutta. Aikaisempi kokemus raportointi- ja budjetointiasioista ei ole välttämätöntä. Koulutamme sinut tehtävään.Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä. Mahdollisuus kehittää omaa osaamista. Koulutusjakson jälkeen etätyömahdollisuus.Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV osoitteeseen antti.metsomaki@widecon.fi.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.Lisätietoa tehtävästä antaa Antti Metsomäki 040 350 6119, antti.metsomaki@widecon.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.