B2B-ohjelmistomyyjä

Widecon Oy myy ja kehittää EcoEasy raportointi- ja budjetointijärjestelmää. EcoEasy on nykyaikaisella teknologialla rakennettu järjestelmä, joka on suunnattu palvelemaan yrityksien raportointi- ja budjetointitarpeita. Tiimimme koostuu ohjelmistoalan sekä taloushallinon ammattilaisista.

Haemme B2B-myyjää vahvistamaan yrityksen kasvua. Tehtäväsi on myyntityö, mihin sisältyy uusien sekä vanhojen asiakkaiden kontaktointi.  

Työssä menestyminen edellyttää:

  • Myyntiosaamista ja tulosvastuullista asennetta.
  • Aktiivisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti.
  • Riittävät tietotekniset taidot.

Eduksi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta laskentatoimesta sekä raportointijärjestelmistä. Aikaisempi kokemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Motivaatio ja asenne ratkaisevat.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kasvavassa yrityksessä. Talousasiantuntijamme tukevat sinua myyntitavoitteisiin pääsemisessä. Sinulla on käytössäsi myös lounas- ja puhelinetu. Tarjoamme myös joustavia työaikoja ja etätyömahdollisuutta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen antti.metsomaki@widecon.fi

Mahdolliset tiedustelut 15.7. jälkeen.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Antti Metsomäki, toimitusjohtaja, antti.metsomaki@widecon.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.