Myyntipäällikkö

TOOLS on Pohjoismaiden johtava teollisuustarvikkeiden ja -palveluiden toimittaja, joka auttaa teollisuusyrityksiä tehostamaan kunnossapito-, korjaus- ja käyttöprosesseja (Maintenance, Repair and Operations, MRO) yksinkertaistamalla ostoprosesseja ja materiaalihallintoa. TOOLSin toiminta-ajatus rakentuu tunnettujen toimittajien tuotteisiin ja niiden hyvään paikalliseen saatavuuteen, tehokkaaseen palvelutarjontaan sekä hyvään logistiikan ja tietojenhallinnan tuntemukseen.

Yrityksellä on yli 150 toimipistettä ja 1600 työntekijää Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. TOOLSin tavoitteena on olla ensisijainen vaihtoehto MRO-toimittajana. TOOLS on osa Momentum Group -konsernia, joka on noteerattu NASDAQ OMX Tukholmassa. Lisätietoja nettisivuilta www.tools.fi

Etsimme Seinäjoen tiimiimme ammattitaitoista henkilöä vastaamaan oman alueesi asiakkaista. Sinä

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

jolla on asenne kohdallaan ja olet valmis ottamaan vastuuta omasta tuloksestasi, olet juuri se henkilö mitä haemme.

Tehtävässä tulet vastaamaan sinulle kohdennetuista nykyisistä isoista ja keskisuurista yritysasiakkaistamme. Lisäksi pystyt tunnistamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia uusasiakashankinnan parissa Seinäjoen talousalueella. Olet tilanteen tasalla asiakkaiden tarpeista, helpottaen heidän arkeaan tarjoamillamme laajoilla asiakasratkaisuilla.

Merkkimme kattavat teollisuuden käyttämät tarvikkeet, henkilönsuojaimet, työkalut ja palvelukonseptit. Työpäiväsi täyttävät asiakaskohtaamiset, tarjousten ja sopimusten tekeminen sekä perinteiset myynnin seurantaan liittyvät rutiinit.

Onnistuaksesi tehtävässä sinulla tulee olla vahvaa kokemusta myyntityöstä. Arvostamme ymmärrystä teollisuusasiakkaiden liiketoiminnasta. Koulutuspohjasi voi olla tekninen tai kaupallinen.

Pidät pitkäjänteisestä tuloshakuisesta toiminnasta, teknisistä haasteista ja verkostoitumisesta sekä omaat hyvät sosiaaliset taidot.

Tarjoamme sinulle vahvan organisaation ja myyntitiimimme tuen itsenäisessä tehtävässä, hyvien tuotteiden ja ratkaisujen parissa.

Lisätietoja tehtävistä antaa WasaTalent Oy:n Tuija Koski 050 306 5587 tai tuija.koski@wasatalent.fi

Lähetä työhakemuksesi suoraan sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme ja liitä CV:si sekä hakukirjeesi viimeistään 4.11.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

WasaTalent Oy on Pohjanmaan suurin asiantuntijoiden rekrytointi- ja suorahakuyritys sekä henkilöstöjohtamisen kumppanisi. Tarjoamme joustavat ja tehokkaat ratkaisut kaikkiin yrityksen henkilöstöhallinnon tarpeisiin. Asiakkainamme on useita valtakunnallisia ja kansainvälisiä yrityksiä, joiden rekrytoinnit ja hr-palvelut hoidamme sijainnista riippumatta. Vaasan Yrittäjät palkitsivat WasaTalentin vuoden yritykseksi 2018.