Full Stack -kehittäjä (Java Cloud + Angular)

Oletko Java/Angular Full Stack -kehittäjä ja tykkäät koodata sekä frontendiä että backendiä?

Etsimme joukkoomme nyt vakituiseen työsuhteeseen Full Stack-kehittäjää, joka innostuu mielenkiintoisista haasteista teknologian parissa. Wapicella sinua odottavat viihtyisä työympäristö, mahtavat työkaverit ja monipuoliset projektit, joissa pääset ratkaisemaan tulevaisuuden ongelmia sekä auttamaan asiakkaitamme menestymään uusimpien teknologioiden ja digitalisaatioratkaisujen avulla.

Wapice on täyden palvelun ohjelmistotalo sekä teollisuuden johtava digitalisaatio- ja teknologiapartneri. Teemme ratkaisuja maailman johtaville teollisuusyrityksille, jotka toimivat pääasiassa energiateknologian ja liikkuvien työkoneiden parissa. Meillä pääset mukaan oppivaan organisaatioon, jossa juuri sinun tekemiselläsi on merkitystä.

Mitä odotamme sinulta?

Olet etsimämme ammattilainen, mikäli toimintasi kantavia periaatteita ovat määrätietoisuus, tiedon jakaminen ja tiimityö.  Etsimämme henkilö motivoituu teknillisestä ongelmanratkaisusta ja asettaa tavoitteet korkealle ohjelmistojen laadun ja tehokkuuden suhteen. Arvostat myös hyviä suunnittelu- ja koodauskäytäntöjä, unohtamatta kuitenkaan testauksen tärkeyttä.

Tehtävässä menestymiseksi toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä osaamista yhdestä tai useammasta seuraavista:

  • Java
  • Spring Boot
  • Angular
  • TypeScript
  • Vaadin

 

Entä miksi sinun kannattaisi valita Wapice?

Wapice on näköalapaikka sekä kotimaisen, että eurooppalaisen teollisuuden digitalisointiin. Toimimme uusimman teknologian kanssa ja panostamme jatkuvaan osaamisen kehittämiseen – otamme vastuun asiakkaittemme digitaalisuuden edistämisestä. Tässä ympäristössä pääset olemaan osa merkityksellistä kasvutarinaa, ja kasvamaan myös itse.

Panostamme mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi aktiivisesti työntekijöidemme viihtyvyyteen, jonka osana tarjoamme myös lukuisia työsuhde-etuja, kuten lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, henkilöstötapahtumia ja erilaisia osaamisen kehittämisen koulutuksia. Lue lisää kulttuuristamme ja työskentelystä Wapicella meidän urasivultamme.

Innostuitko?

Hienoa! Emme malta odottaa, että saamme tutustua sinuun paremmin. Jätä hakemuksesi kevyen rekryjärjestelmämme kautta, ja olemme sinuun yhteydessä prosessin etenemisestä. Meiltä Antti (050 410 1151 / antti.reijonen@wapice.com) vastaa mieluusti myös mihin tahansa tehtävään tai rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiisi. Tehtävään liittyvissä teknisemmissä kysymyksissä voit olla yhteydessä myös Otto Bothakseen (Head of User Experience Segment / otto.bothas@wapice.com, 010 277 5126).

Jos olet vastavalmistunut tai opiskelija, liitäthän hakemukseesi opintorekisteriotteesi. Roolisi ja vastuusi määritellään kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.