Useita avoimia paikkoja

Wapicella on avoinna useita työpaikkoja!

Seinäjoelle etsitään juuri nyt:

  • IoT Edge Developers and Architects
  • Data Engineer
  • Experts and Architects, Cloud Technologies

Katso tarkemmat tiedot ja hakuohjeet täältä.

Millaisia henkilöitä etsimme

Me rekrytoimme sekä kokeneita ammattilaisia, joilla on vahvaa teknologiaosaamista, että nuoria lahjakkuuksia, joiden haaveissa on kehittyä maailmanluokan ammattilaisiksi ohjelmistotekniikan alalla. Odotamme sinulta ennen kaikkea intohimoa ohjelmistokehitykseen sekä palavaa halua kehittää asiantuntijuuttasi.

Tarjoamme teknologian ammattilaisille mahdollisuuden nähdä ja oppia uutta. Rekrytoimme jatkuvasti ja tarjoamme myös kesätyö­mahdollisuuksia sekä joustavaa osa-aikatyötä opiskelijoille.

Uniikki teknologia­osaaminen

Teknologiaosaamisemme laajuus on ainutlaatuista koko Suomessa. Meillä pääset työskentelemään erilaisissa projekteissa hyödyntäen alusta­riippumattomia järjestelmiä, kommunikaatio- ja valvontajärjestelmiä sekä teollisen webin järjestelmiä. Teemme paljon myös räätälöityjä ohjelmistoja teollisuuden tarpeisiin.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.