Ostaja

Haemme Lapualla sijaitsevaan pääkonttoriimme OSTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Ostajan tehtävässä vastuullasi on teknisten komponenttien ostojen ja tilausten tekeminen Euroopasta ja kotimaasta. Vastaat myös toimitusseurannasta ja etsit uusia toimittajia sekä neuvottelet hinnoista. Teet päivittäin tiivistä yhteistyötä myynti- ja tuoteryhmätiimiemme, toimitusketjun sekä päämiestemme kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja suomen sekä englannin kielitaito ovat tässä työssä tarpeen.

Työhösi liittyy myös rutiineja, kuten raportointia ja tuotetietojen päivittämistä toiminnanohjausjärjestelmään. Tulet osallistumaan myös ostotoiminnan kehittämiseen sekä erilaisiin projekteihin tarpeen mukaan.

Haemme oma-aloitteista, yhteistyökykyistä ja aikaansaavaa tyyppiä, jolla on intohimoa tuloksellisen ostotoiminnan tekemiseen. Jos lisäksi hyvät priorisointitaidot ja kokonaisuuksien hallinta kuvaavat työskentelytyyliäsi ja sinulla on halu tehdä työsi huolella loppuun, saatat olla etsimämme jäsen tiiviiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme. Meillä Vuorenmaalla on hyvä tekemisen meininki, arvostamme toistemme osaamista ja positiivista asennetta.

Tehtäviisi kuuluu
– päivittäisten ostojen ja tilausten tekeminen
– toimitusten valvonta ja seuranta
– uusien toimittajien etsiminen ja hintaneuvottelut
– raportointi ja tuotetietojen ylläpitäminen
– tiivis yhteistyö myynti- ja tuoteryhmätiimien kanssa
– ostot pääasiassa Euroopasta sekä kotimaasta

Tehtävässä menestyminen edellyttää
– kokemusta hankintatehtävistä ja vähintään AMK-tason soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
– intohimoa tulokselliseen ostotoimintaan
– oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä ja vastuunkantoa itsenäisestä tehtäväkentästä
– hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta tekemiseen
– toiminnanohjausjärjestelmien sekä tilaus – toimitusprosessien tuntemusta
– asiakokonaisuuksien hallitsemista, priorisointikykyä ja tehtävien loppuun saattamista
– hyviä tietoteknisiä taitoja ja Excelin hyödyntämistä työssä
– sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme
– mielenkiintoisen ja haasteellisen työn globaalisti tunnettujen brändien parissa
– vakituisen, kokoaikaisen työsuhteen vakavaraisessa yhtiössä
– nuorekkaan ja kunnianhimoisen yrityskulttuurin, jossa on intohimoa toteuttaa asioita uudella tavalla perinteisellä toimialalla
– joustavat työajat
– mahdollisuuden vaikuttaa ja nähdä oman työn tulokset
– tueksesi hankinnan ja myynnin huipputiimit
– hyvät henkilöstöedut

Hae tehtävää viimeistään 17.10.2021. Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi sähköpostilla osoitteeseen pekka.hangasluoma@vuorenmaa.fi. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme haastatteluihin jo hakuaikana, joten tartu tilaisuuteen nopeasti! Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Pekka Hangasluoma puh. 0400 832 773.

Lue lisää: https://www.vuorenmaa.fi/tyonhakijalle/

VUORENMAA Yhtiöt Oy on tekniseen tukkukauppaan ja maahantuontiin erikoistunut kolmannen polven perheyhtiö, joka työllistää n. 50 ammattilaista kymmenellä eri paikkakunnalla. Meillä on maanlaajuinen omien myymälöiden ja jälleenmyyjien verkosto sekä vientiä lähialueille. Päätuotteitamme ovat laakerit sekä avovoimansiirtotuotteet, joita kulkee kauttamme yli 12 000 toimitusta vuodessa. Asiakkaitamme ovat teollisuus, koneenrakennus, maatalous ja kuluttajat. Yhtiön liikevaihto on noin 10 M€. Olemme asiakkaidemme kannattava kumppani, jonka toiminnan tukipilareita ovat laadukkaat tuotemerkit, vankka osaaminen sekä motivoituneet ihmiset.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.