Sisällöntuottaja

Visit Lakeus Oy:n tehtävä on lisätä Etelä-Pohjanmaan tunnettavuutta matkailualueena ja edistää matkailuyritysten näkyvyyttä ja yhteistyötä alueella.

Käynnistämme Visit Lakeus – matkailijalle inspiroivampi Etelä-Pohjanmaa -hankkeen, jossa tavoitteena on tuottaa mielenkiintoista ja monipuolista matkailijaa kiinnostavaa sisältöä maakunnasta.

Haemme hankkeeseen nyt idearikasta, matkailusta syttyvää ja Etelä-Pohjanmaata tuntevaa SISÄLLÖNTUOTTAJAA ajalle 1.6.2020-31.5.2021.

Tehtävänäsi on tuottaa blogeja, vlogeja, podcasteja ja teemallisia retkikuvauksia Visit Lakeuden kohteista ja alueen tarjonnasta. Valmistelutyössä hyödynnät alueen matkailuyrityksiä ja asukkaita eli osallistaminen ei ole sinulle vierasta.

Odotamme sinulta monipuolista tekstintuottokykyä, hyvää visuaalista silmää ja valo-/videokuvaustaitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Somessa uit luonnollisesti kuin kala vedessä. Olet valmis tutustumaan maakuntaan ja käytettävissäsi on oma auto. Arvostamme kokemusta ja näyttöjä sisällön- ja tekstintuotannosta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, liikkuvan ja mielenkiintoisen työn, jossa voit ideoida vapaasti ja päästää luovuutesi valloilleen. Työyhteisömme on pieni, mutta pippurinen yhteen hiilen puhaltava, jonka osaksi on helppo liittyä.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian kesäkuussa edellyttäen, että hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen. Hankkeelle on haettu rahoitusta Etelä-Pohjanmaan Ely-keskuksen Manner-Suomen maaseuturahastosta.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään ti 26.5.2020 klo 16.00 sähköpostitse osoitteeseen: tuula.lahti@intoseinajoki.fi

Lisätietoja: toimitusjohtaja Tuula Lahti, puh 040 550 8319 (arkisin 8-16)

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.