Projektipäällikkö

Visit Lakeus etsii projektipäällikköä

Käynnistämme Etelä-Pohjanmaan pyöräilyreitistön suunnitteluhankkeen. Hankkeen tavoitteena on suunnitella Etelä-Pohjanmaalle useita sekä alueen asukkaita että matkailijoita kiinnostavia pyöräilyreittejä.

Hankkeen alussa tehdään kartoitus olemassa olevista reiteistä, myös maastopyöräreiteistä ja näitä hyödynnetään uusien reittien suunnittelussa. Uusia maastopyöräreittejä ei hankkeessa kuitenkaan suunnitella. Suunnitteluvaiheessa osallistetaan alueen asukkaita ns. suunnittelutyöpajoihin, ja tavoitteena onkin löytää eri teemaisia reittejä ympäri maakuntaa. Lisäksi hankkeessa selvitetään reitteihin soveltuvat digitaaliset alustat reittien näkyvyyden parantamiseksi sekä tuotetaan suunnitelluista reiteistä kuvaukset, joita hyödynnetään hankkeessa toteuttavassa viestintä- ja markkinointimateriaalissa.

Haemme hankkeeseen määräaikaista PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ ajalle 3.8.2021 – 31.12.2022. Tehtävänäsi on kartoittaa nykyreitistöt, käynnistää suunnitteluprosessi asukkaita osallistavien työpajojen ja seminaarien/webinaarien avulla, selvittää mahdollisesti käyttöön otettavat digitaaliset alustat sekä tuottaa reittien sisällölliset kuvaukset (tekstiä ja kuvaa) sekä hankkia ostopalveluna reittien viestintä- ja markkinointimateriaalia.

Odotamme sinulta kiinnostusta pyöräilyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tuottaa tekstiä ja kuvaa sekä Etelä-Pohjanmaan tuntemista. Olet valmis tutustumaan maakuntaan ja asukkaisiin sekä käytössäsi on auto. Teet yhteistyötä harrastajaryhmien ja kuntien kanssa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, liikkuvan ja mielenkiintoisen työn sekä pienen mutta pippurisen työyhteisön.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian kesälomakauden jälkeen, mielellään heti elokuun alussa, edellyttäen että hanke saa myönteisen rahoituspäätöksen. Hankkeelle on haettu rahoitusta Etelä-Pohjanmaan Ely-keskuksen Manner-Suomen maaseuturahastosta.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoiveesi viimeistään 21.6.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tuula.lahti@intoseinajoki.fi.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Tuula Lahti, puh. 040 550 8319 (arkisin 8-16).

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.