Tarjoilijoita

Vinola on Seinäjoen uuden keskustorin kupeeseen avattava trendikäs viinibistro, joka palvelee asiakkaita aina lounasajasta iltaan saakka. Ruokalistalta tulee löytymään erilaisia pasta-, risotto- sekä salaattiannoksia. Vaihtuvasta viinivalikoimasta henkilökuntamme valitsee jokaiselle ruoalle täydellisen kumppanin. Illalla ravintola henkii eurooppalaista tunnelmaa ja makuja. Nyt on loistava tilaisuus päästä mukaan aitiopaikalle kehittämään kaupungin trendikkäintä ravintolaa, sekä kehittämään omaa ammattitaitoa.

Etsimme Seinäjoelle alkukesästä avattavaan Vinolaan

TARJOILIJOITA

Viettääkö luonteesi huumoriin, empaattisuuteen ja ahkeruuteen? Pysyykö tarjotin kädessäsi myös ylämäkeen viilettäessä? Etsimme ripeäliikkeistä tiimityöskentelijää, joka on kiinnostunut viineistä sekä drinkeistä. Vinolan porukka on kaupungin parhaita ammattilaisia alallaan, ja jos et vielä ole sellainen, tässä joukossa pääset kehittymään varmasti!

Kaipaamme porukkaamme aitoa asiakaspalvelijaa, joka on sydämellään mukana tekemässään työssä. Etsimämme henkilö on ystävällinen, empaattinen, huumorintajuinen mutta myös jämäkkä ja reipas tarjoilija. Vähintään vuoden työkokemus À la carte -ravintolasta katsotaan eduksi ja vähimmäisvaatimuksena on vuoden työkokemus asiakaspalvelutehtävistä.

Meiltä saat trendikkään ja ajan hermoilla olevan työympäristön sekä kaupungin parhaat ammattilaiset työkavereiksi. Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi, vaihtelevia työtehtäviä sekä sopimuspalkkauksen. Tarjolla on täysiaikaisia ja osa-aikaisia työpaikkoja.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluettelon kera sähköpostitse anu(at)vinola.fi. Sähköpostiviestin aiheeksi hakemasi työpaikka.