Tarjoilija

Kaupungin kaltevin ravintola Vinola etsii rentoon ja rempseään työporukkaan tarjoilijaa ja kokkia, joille eteläeurooppalainen ja erityisesti italialainen ruoka on lähellä sydäntä. Vinolan käsintehty pasta ja jäätelö taipuvat mieluusti reippaan, iloisen ja ahkeran kokin käsissä. Kaupungin kattavimman viinivalikoiman virtauksiin aurinkoinen ja oma-aloitteinen tarjoilija perehdytetään tarvittaessa ammattilaistemme toimesta.  Jos ajatuksesi kallistuvat Vinolaa kohti tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae mukaan hieman vinoon porukkaamme:

TARJOILIJA

Kaipaamme porukkaamme aitoa asiakaspalvelijaa, joka on sydämellään mukana tekemässään työssä. Etsimämme henkilö on ystävällinen, empaattinen, huumorintajuinen mutta myös jämäkkä ja reipas tarjoilija. Vähintään vuoden työkokemus À la carte -ravintolasta katsotaan eduksi ja vähimmäisvaatimuksena on vuoden työkokemus asiakaspalvelutehtävistä. Koulutamme valitun henkilön tehtävään sekä tuotteisiin, joten tärkeintä on oma ja aito innostus!

Meiltä saat trendikkään ja ajan hermoilla olevan työympäristön sekä kaupungin parhaat ammattilaiset työkavereiksi. Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi, vaihtelevia työtehtäviä sekä sopimuspalkkauksen. Tarjolla olevaa tuntimäärää voidaan muokata omien toiveidesi mukaisesti. Tarjolla on kokoaikainen tai osa-aikainen työpaikka.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot ja hakemukset sähköpostitse: Simo Laine, simo(at)vinola.fi

Tutustu yritykseen osoitteessa www.vinola.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.