Kokki

Kaupungin kaltevin ravintola Vinola etsii rentoon ja rempseään työporukkaan tarjoilijaa ja kokkia, joille eteläeurooppalainen ja erityisesti italialainen ruoka on lähellä sydäntä. Vinolan käsintehty pasta ja jäätelö taipuvat mieluusti reippaan, iloisen ja ahkeran kokin käsissä. Kaupungin kattavimman viinivalikoiman virtauksiin aurinkoinen ja oma-aloitteinen tarjoilija perehdytetään tarvittaessa ammattilaistemme toimesta.  Jos ajatuksesi kallistuvat Vinolaa kohti tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja hae mukaan hieman vinoon porukkaamme:

KOKKI

Odotamme sinulta vähintään vuoden työkokemusta À la carte -ravintolan keittiöstä. Olet toiminut keittiössä sekä kylmällä että lämpimällä puolella. Olet ahkera, tarvittaessa oma-aloitteinen ja pystyt luoviin ratkaisuihin. Paineen alla työskentely ja tiimissä toimiminen sujuvat sinulta ongelmitta.

Meiltä saat arvostetun ja kehittyvän työpaikan. Pääset toimimaan kaupungin parhaiden ammattilaisten kanssa ja kehittämään omia taitojasi. Työpäiviisi kuuluu vaihtelevia työtehtäviä ja mahdollisuus vaikuttaa yrityksen toimintaan sekä oman työn sisältöön. Tarjolla olevaa tuntimäärää voidaan muokata omien toiveidesi mukaisesti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot ja hakemukset sähköpostitse: Simo Laine, simo(at)vinola.fi

Tutustu yritykseen osoitteessa www.vinola.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.