Kokkeja

Vinola on Seinäjoen uuden keskustorin kupeeseen avattava trendikäs viinibistro, joka palvelee asiakkaita aina lounasajasta iltaan saakka. Ruokalistalta tulee löytymään erilaisia pasta-, risotto- sekä salaattiannoksia. Vaihtuvasta viinivalikoimasta henkilökuntamme valitsee jokaiselle ruoalle täydellisen kumppanin. Illalla ravintola henkii eurooppalaista tunnelmaa ja makuja. Nyt on loistava tilaisuus päästä mukaan aitiopaikalle kehittämään kaupungin trendikkäintä ravintolaa, sekä kehittämään omaa ammattitaitoa.

Etsimme Seinäjoelle alkukesästä avattavaan Vinolaan

KOKKEJA

Löytyykö kokinhattusi alta työmyyrä, jonka sydän on aidosti keittiöön kallellaan? Vähän vinoutunutta huumoria, laajalti ammattitaitoa ja paljon luovuutta peräänkuulutetaan kokilta, jota etsimme Vinolan keittiöön. Vinolan joukko suuntaa etukenoon, kohti Seinäjoen ravintolamaailman kärkeä ja etsimme juuri sinua osaksi tavoitteellista, kehittyvää porukkaa.

Odotamme sinulta vähintään vuoden työkokemusta À la carte -ravintolan keittiöstä. Olet toiminut keittiössä sekä kylmällä että lämpimällä puolella. Olet ahkera, tarvittaessa oma-aloitteinen ja pystyt luoviin ratkaisuihin. Paineen alla työskentely ja tiimissä toimiminen sujuvat sinulta ongelmitta.

Meiltä saat arvostetun ja kehittyvän työpaikan. Pääset toimimaan kaupungin parhaiden ammattilaisten kanssa ja kehittämään omia taitojasi. Työpäiviisi kuuluu vaihtelevia työtehtäviä ja mahdollisuus vaikuttaa yrityksen toimintaan sekä oman työn sisältöön. Kokoaikaisia sekä osa-aikaisia sopimuksia tarjolla.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluettelon kera sähköpostitse anu(at)vinola.fi. Sähköpostiviestin aiheeksi hakemasi työpaikka.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.