Keittiövuoropäällikkö

Vinola on Seinäjoen uuden keskustorin kupeeseen avattava trendikäs viinibistro, joka palvelee asiakkaita aina lounasajasta iltaan saakka. Ruokalistalta tulee löytymään erilaisia pasta-, risotto- sekä salaattiannoksia. Vaihtuvasta viinivalikoimasta henkilökuntamme valitsee jokaiselle ruoalle täydellisen kumppanin. Illalla ravintola henkii eurooppalaista tunnelmaa ja makuja. Nyt on loistava tilaisuus päästä mukaan aitiopaikalle kehittämään kaupungin trendikkäintä ravintolaa, sekä kehittämään omaa ammattitaitoa.

Etsimme Seinäjoelle alkukesästä avattavaan Vinolaan

KEITTIÖVUOROPÄÄLLIKKÖÄ

Onko leikkuulautasi sopivasti kenossa ja kaipaisit uutta raaka-ainetta työstettäväksi? Nyt tarjolla on mahtava tilaisuus päästä aivan uuteen ravintolaan suunnittelemaan ja kehittämään ruokatuotetta sekä näkemään aitopaikalta Vinolan ensiaskeleet. Tämä näkyvä ja kuuluva paikka sopii luovalle ammattilaiselle, joka ei horju näkemyksessään ja kestää työskentelyä paineen alla.

Toivomme sinulta useamman vuoden työkokemusta À la Carte -ravintolan keittiöltä, sekä jonkin verran esimiestyöskentelystä. Olet luova, sinulla on silmää asettelulle ja näet ongelmat upeina mahdollisuuksina uuteen. Hyvä makuaisti, raaka-aineiden monipuolinen hyödyntäminen sekä yrittäjämäinen toiminta tulevat sinulta luonnostaan päivittäisessä työssäsi.

Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää jotain aivan uutta Seinäjoen kaupunkiin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Ravintola-alan parhaista ammattilaisista koostuva Vinolan tiimi toimii rennossa, mutta jatkuvasti kehittyvässä hengessä, toisiaan aidosti arvostaen.

Anna asenteesi näkyä ja laita meille hakemuksesi 1.4. mennessä! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.