Vincitille etätöihin

450+ mahdollisuutta loistaa

Vincit syntyi vuonna 2007 ajatuksesta, että asiakastyytyväisyys perustuu tyytyväisiin työntekijöihin. Olemme kasvaneet 450+ huippuammattilaisen pörssiyhtiöksi ja levittäytyneet seitsemään kaupunkiin ympäri Suomea ja Kaliforniaa. Ja uskomme yhä, että töissä on tarkoitus viihtyä – myös maanantaisin.

Me teemme kaikenlaisia koodaamiseen liittyviä atk-hommia tyytyväisyystakuulla. Palveluihimme kuuluvat mm. ohjelmistokehitys & suunnittelu, konsultointi liiketoiminnan murroksen ja digitalisaation saralla sekä data-analytiikan palvelut koneoppimisen ja tekoälyn parissa.

Miksi Vincit?

Tarjoamme mielestämme erinomaisen vaihtoehdon viettää valveillaoloaikaa, sillä yhdessä aikaansaadun hyvän meiningin vuoksi työelämä ei maistu pakkopullalta. Meillä pääset johtamaan itseäsi, vaikuttamaan oman roolisi sisältöön ja kyseenalaistamaan työelämän normeja modernissa työympäristössä.

Etsimme meille jatkuvasti uusia ohjelmointitaustalla varustettuja työkavereita kaikille toimipisteillemme. Haluamme olla joustavia ja tarjoamme myös mahdollisuuden kotoa työskentelyyn. Seinäjoki onkin loistavalla sijainnilla etätyöhön, sillä tarvittaessa meidän Tampereen toimistolle hurauttaa junalla tunnissa.

Kiinnostuitko?

Jos kolahti riittävästi ja kiinnostuit yhdestä Suomen ja Euroopan parhaista työpaikoista, ota yhteyttä ja kerro meille mistä sinä innostut ja mitä toivoisit meiltä saavasi. Voit myös kysellä lisää Vincitistä ja etätyömahdollisuuksista Seinäjoella asustavalta Liiketoimintajohtaja Harri Julmalalta harri.julmala@vincit.fi. Tutustu Harriin ja hänen elämäänsä Seinäjoella paremmin tästä.

 

Avoimet työpaikkamme: vincit.fi/rekry

Seuraa meitä myös somessa!

Ohjelmistokehittäjä

Mobiilikehittäjä

WordPress-kehittäjä

Ohjelmistokehittäjä, Digital Platform Services

Arkkitehti Digital Platform Serviceen

Java-kehittäjiä

Pilvilinnojen asiantuntija / suunnittelija

Integraatiokehittäjä Digital Platform Serviceen

.NET/Azure-asiantuntija

.NET-arkkitehti

DevOps-asiantuntija

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.