Kuntoutuslääkäri

Verve on valtakunnallinen työelämää, yrityksiä ja kuntoutujia tukeva monipuolinen asiantuntija. Autamme ihmisiä pääsemään ja palaamaan työhön, sekä jaksamaan siellä paremmin. Työpaikoilla valmennamme yksilöitä ja esimiehiä liiketoiminnan uudistuvissa tilanteissa. Heitä, joilla on heikentynyt toimintakyky ja haasteita selviytyä arjessa, autamme löytämään polkunsa. Verve on myös 250 ammattilaisen työpaikka, joka tarjoaa uramahdollisuuksia yli 15 paikkakunnalla.

Haemme Seinäjoelle

Kuntoutuslääkäriä

Tule joukkoomme tekemään mielenkiintoista, sopivasti haastavaa ja yhteiskunnallisesti tärkeää työtä. Tehtävänäsi on etsiä ratkaisuja kuntoutujien monitahoisiin ongelmiin yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa.

Oleellista työssäsi on kuntoutujien kokonaistilanteen selvittely ammattitaitoisen tiimin kanssa. Tukenasi on paikalliset kollegat ja valtakunnallinen kollegaverkosto. Kiinnostuksesi kuntoutukseen on toki eduksesi, mutta tärkeämpää on kiinnostuksesi ihmisiin, heidän tarinoihinsa ja tulevaisuuden näkymiin. Voit olla esimerkiksi työterveyshuollon, yleislääketieteen tai fysiatrian erikoislääkäri.

Työsi alkaa vuodenvaihteen jälkeen sopimuksen mukaisesti. Työsi on osa-aikaista.

Hakemukset 6.1.2019 mennessä osoitteeseen: jari.turunen@verve.fi

Lisätiedot:

Jari Turunen, apulaisylilääkäri
040 0963 043 tai jari.turunen@verve.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.