Sisustusmyyjä

Haluatko töihin huippuluokan asiakaspalvelun pariin?Haemme kokoaikaista SISUSTUSMYYJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Seinäjoen myymäläämme.

Aiempi myyjäkokemus katsotaan eduksi. Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyys ovat ratkaisevia ominaisuuksia tehtävään valittavalta. Omaat myös vahvaa sisustuksellista silmää, sekä energistä asennetta ja oma-aloitteisuutta.Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja inspiroida erilaisin sisustusratkaisuin niin pienissä yksittäisissä ostoksissa, kuin isoissa kokonaisuuksissakin.Pääset tekemään monipuolista työtä upeiden tuotteiden parissa ja ylittämään asiakkaan odotukset asiakaspalvelulla hyvässä porukassa.Työtehtävät koostuvat pääsääntöisesti myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä, sekä erilaisista myynnin tukitehtävistä myymälässä.Sinulla on reipas ja asiakaspalveluhenkinen ote työhön ja osaat kuunnella asiakkaan toiveita ja tarjota ratkaisuja.Omaat kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä, tai olet vahvasti kiinnostunut alasta, sekä innostut kaupan tekemisestä.Olet oma-aloitteinen, sekä halukas oppimaan uutta työssäsi ja jakamaan osaamistasi työkavereiden kanssa, tiimissä.Työkaluina käytämme Office-ohjelmia, sekä omaa toiminnanohjausjärjestelmäämme, johon saat perehdytyksen työn alkaessa.

Tarjoamme kokoaikaisen (37,5h/vko) ja määräaikaisen työsuhteen / hoitovapaan sijaisuuden. Määräaikainen työsuhde kestää 31.8.-23 saakka, jonka jälkeen työsuhteen jatkomahdollisuus tarkastellaan uudelleen. Työt alkavat sopimuksen mukaan joulu-tammikuun 2022-23 vaihteessa.Mikäli koet olevasi myynti- ja asiakaspalveluhenkinen, olet kiinnostunut sisustuksesta ja omaat visuaalista silmää, niin tämä saattaa olla tilaisuutesi.Kuulemme mielellämme lisää sinusta ja osaamisestasi!Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Seinäjoen myymälän myymäläpäälliköltä Kaisa Hautakankaalta.Lähetäthän hakemuksen s-postitse: kaisa.hautakangas@vepsalainen.comAloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.