Useita tehtäviä myynnin parissa

Myynnin tehokas ulkoistamisen

Venum Sales on myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun edelläkävijä ja haluamme tarjota Suomen parhaat myyntialan työpaikat. Uusien projektien sekä kasvun ansiosta pystymme rekrytoimaan uusia tekijöitä esimerkiksi asiakashankintaan sekä myynnin ulkoistamiseen. Myynnin johtaminen, myyjien rekrytointi ja henkilökunnan myyntitaidon ylläpitäminen ei ole yritykselle aina helppoa, siksi haluamme panostaa myyntitiimiimme ja päästä tuloksiin tehokkaasti sekä ripeästi. Ulkoistamalla myyntinsä yritys pystyy keskittymään ydinosaamiseensa ja jättää myynnin motivoituneiden sekä innokkaiden myyjiemme hoidettavaksi. Tarjoamme mielenkiintoisia myynnin ulkoistamisen tehtäviä niin Seinäjoella kuin muuallakin Suomessa.

Laadukas asiakashankinta Seinäjoella

Myynnin ulkoistamisen lisäksi tarjoamme töitä asiakashankinnan tehtävissä. Autamme yrityksiä asiakashankinnassa ja panostamme jokaiseen asiakaskontaktiin. Jokainen työntekijämme omaa ystävällisen ja iloisen asenteen, jolla taataan huipputulokset! Koulutamme uudet työntekijät aina tehtäväkohtaisesti ja tarjoamme paikan loistavassa tiimissämme!

Esimiesharjoittelu ja oppisopimuskoulutus Seinäjoella

Meillä on tarjolla oppisopimuskoulutusta sekä paikkoja esimiesharjoittelijoille. Oppisopimuskoulutus toteutetaan erilaisissa työtehtävissä toimipisteissämme. Opit miten myynti ja asiakaspalvelu hoidetaan käytännössä. Myös esimiesharjoittelijat saavat käytännön koulutusta esimiestehtävistä sekä opastusta mitä hyvältä esimieheltä vaaditaan.

Tule mukaan kasvavaan tiimiimme! Autamme kehittymään työssä, jos haluat edetä urallasi. Annamme vinkkejä ja opastusta miten sinustakin voi tulla huippumyyjä tai esimies. Haluamme kannustaa työntekijöitä ottamaan vastuuta ja kehittymään työssä. Tiimimme pitää huolta, että jokainen pääsee mukaan mielenkiintoisiin tehtäviin, jolloin töihin on aina mukava tulla!

Myynnin ammattilaiset

Venum Salesin visiona ja tavoitteena on tarjota Suomen paras myyntialan työpaikka. Yksi Venum Sales tuoreimmista toimistoista sijaitsee Seinäjoella. Seinäjoen toimipisteessä, kuten kaikissa toimipisteissämme, panostetaan henkilöstön viihtyvyyteen ja koulutukseen. Hoidamme myynnin yrityksille sekä kuluttaja-asiakkaille tehokkaasti sekä pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Henkilöstöön panostamalla pystymme vaikuttamaan asiakaskohtaamisiin sekä tuloksiin.

SEINÄJOEN TOIMISTO

Seinäjoen ytimessä sijaitsee Venumin upouusi toimisto, jossa työnteko sujuu kuin tanssi. Ja tanssilta se myös tuntuu viihtyisässä seurassa ja hyvässä yhteishengessä. Meillä työ on yhtä hymyä aamusta iltaan ja päivästä toiseen ja palkkapaivänä rallatellaan pankkiin! Meille sopii niin myynnin konkareita, kuin keltanokkiakin ja kaikkea siltä väliltä. Seinäjoen tiimi vetää yhtä köyttä takuuvarmasti huipputuloksiin. JES!!

Seinäjoen toimistossa työtä tehdään hyvässä hengessä ja joka päivä uutta oppien. Jatkuvan koulutuksen avulla jokaisella on mahdollisuus kehittyä huippuosaajaksi ja etenemismahdollisuuksia on jokaiselle tarjolla. Meillä hymy kertoo tarinan ja tarina kasvaa hymy kerrallaan. Yhdessä tekemällä opimme toisiltamme ja voitamme itsemme yhä uudelleen! JES!!

Oletko sinä uusi voittaja rennossa ja avoimessa kokoonpanossamme? Seinäjoella rekrytoidaan jatkuvasti uudistuviin projekteihin asiakashankkijoita, vuorovastaavia ja ihan rehellisiä myyjiä. Työt voidaan sopia kokoaikaiseksi tai osa-aikaiseksi niin aamuvuoroon kuin iltavuoroonkin. Tule käymään ja myy itsesi mukaan meidän tiimiin! JES!!

 

KERRO KIINNOSTUKSESTASI TARJOLLA OLEVIA TYÖTEHTÄVIÄ KOHTAAN TÄMÄN LINKIN TAKAA LÖYTYVÄLLÄ YHTEYDENOTTOLOMAKKEELLA!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.