yrittäjä / myyntiedustaja

Oletko Sinä etsimämme yrittäjä / myyntiedustaja?

Etsimme ratkaisumyynnin hallitsevaa tuloksentekijää, joka elää voittamisen kautta saaduista positiivisista kokemuksista. Olet asiakkaan tarpeet liiketoimintalähtöisesti ratkaiseva henkilö ja sitoudut myyntihankkeisiisi nälkäisellä otteella. Väreen yritystuotteilla ja -palveluilla myynti on helppoa ja vaivatonta!

Kasvatamme aktiivisesti liiketoimintaamme ja tavoitteenamme on muuttaa toimialan perinteisiä mielikuvia. Tiedämme, että sähkö ei kiinnosta ketään, joten tulokulmamme onkin kilpailijoistamme erottautuva. Suomen energiatoimialan innovatiivisimpana toimijana olemme tulevaisuuden voittajia ja tästä kiitos kuuluu pitkäaikaisille asiakkaillemme. Emme tyydy keskinkertaisuuteen, vaan haluamme tarjota asiakkaillemme vain toimialan parhaat ja kokonaisvaltaisimmat ratkaisut.

Odotamme Sinulta:

Olet oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja asiakaslähtöinen henkilö, joka esiintyy luontevasti ja itsevarmasti. Sinulla on halua ja kykyä menestyä myyntityössä ja olet valmis tekemään aina kilpailijaa enemmän töitä asiakkaan voittamiseksi. Sitoudut sinulle rakennettuihin myyntitavoitteisiin ja etsit jatkuvasti keinoja kehittää tuloksenteko kykyäsi. Osaat rakentaa uusia asiakassuhteita sekä löytää ennen kaikkea uusia myyntimahdollisuuksia ja asiakkaita esimerkiksi verkostoitumalla liike-elämän päättäjiin aktiivisesti. Ennakkoluulottomana henkilönä toimit itsenäisesti kartoittaen asiakkaiden liiketoimintaa löytääksesi onnistumisen edellytykset. Työ sisältää matkustamista sekä asiakastapahtumia, mutta ennen kaikkea hallitset myös asiakaskohtaamiset digitaalisesti verkon yli.

Työhistoriastasi löytyykin mahdollisesti näyttöä onnistuneesta kasvumyynnistä ja/tai yrittäjyydestä. Digitalisaation aikakaudella et koe nykyaikaisia esitystapoja vieraaksi ja oletkin ehkä jo julkaissut videoblogeja. Aikaisempi kokemus sähkönmyynnistä tai toimialalta ei ole välttämätöntä, vaan voittava ja myynnillinen asenne ratkaisee. Yrittäjänä osaat toimia itsenäisesti, mutta tukenasi ovat Väreen business intelligencen, salkunhoidon, uusien energiaratkaisujen ja aktiivisen myynninjohdon ja -tuen osaaminen. Toivomme, että sinulta löytyy myös markkinoinnillista kokemusta tai osaamista, koska tehtäviisi kuuluu Väre brändin jalkauttaminen yrityksiin Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Pohjanmaan talousalueilla.

Tarjoamme Sinulle:

Meillä voit keskittyä yrityksesi kasvattamiseen ja autamme sinut yrittäjyydessä alkuun. Mahdollistamme ensimmäisten toimintakuukausien aktiivisuustavoitteisiin sidotun takuupalkan ja jatkossa ansaintasi rakentuu erittäin kilpailukykyisistä myyntikomissioista. Hoidamme puolestasi laskutuksen, annamme käyttöösi yhden Suomen suurimman energiapalveluyhtiön lisäarvopalvelut sekä jatkuvan toimialan substanssituen ja parhaat myynnin työkalut. Arvomme ovat asiakaskeskeisyys, voitontahto, vastuullisuus sekä uudistuminen ja jatkuva kehittyminen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Asko Leinonen p. 040 709 7433 keskiviikkona 5.6. klo 13-15 sekä torstaina 6.6. klo 13-15 sekä Tommi Riikonen p. 0400 334 010 keskiviikkona 12.6. klo 13-15. Sähköpostitse milloin vain: asko.leinonen@vare.fi ja tommi.riikonen@vare.fi. Pääset tutustumaan meihin Väreläisiin täällä.

Mikäli tämä on Sinun paikkasi, lähetä CV ja hakemuksesi osoitteeseen rekry@vare.fi 27.6.2019 mennessä. Etenemme välittömästi sopivan henkilön löytyessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.