Kesätyöntekijä

Haemme työntekijää kesäkaudelle Vallinmäen maatilalle. Tilalla on monipuolisesti erilaisia töitä mm. peltotöitä, tilan laittoa, metsän istutusta, tilalla tarhataan mehiläisiä ja työntekijä voi osallistua halunsa mukaan myös mehiläisten hoitoon, mutta ainakin mehiläisvälineiden huoltoon.

Ajokortti/mopokortti on välttämätön, että pystyy kulkea töihin. Toivomme myös, että hakijalla olisi traktorikortti ja kokemusta traktorilla ajosta.

Toivomme:

Innokasta työntekijää, joka on valmis monipuoliseen työkuvaan. Pystyy työskentelemään yksin ja ryhmässä. Etsimme oma-aloitteista ja tunnollista työntekijää, joka tulee osaksi tiimiämme.

Työt tapahtuvat pääsääntöisesti Vallinmäen tilan pihapiirissä. Pellot ja metsät sijaitsevat päärakennuksen lähietäisyydessä. Suurin osa töistä olisi metsän istutusta, peltotöitä ja kotieläinten hoitoa. Työn on monipuolista ja tehdään osittain yhdessä työnantajan kanssa. Perehdytämme työntekijän kunnolla, ja työaikaan/-päiviin voi halutessaan vaikuttaa itse.

Työ tehdään arkisin 8–16.00 / 37,5 h / vk tai sopimuksen mukaan. Työnantaja tarjoaa ruuan.

Työn kesto n. 1.5.2022-31.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Soita ja kysy lisää työstä:

Valli Jemina & Kari Väli-Kohtamäki

0504007510 tai valli.jemina@gmail.com

Tilan osoite: Vallinmäentie 40, 61640 Ala-Valli

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.