kokkeja ja tarjoilijoita

Hei aurinkoinen asiakaspalvelija!

Etsimme Seinäjoen kahvilaan kokkeja ja tarjoilijoita kokoaikaiseen työsuhteeseen. Toisaalta taustallasi ei ole väliä, jos sinulla pysyy kahvipannu ja vispilä kädessäsi kiireen keskelläkin. Iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelu sujuu sinulta, ja olet motivoitunut työskentelemään niin arkisin kuin viikonloppuisin.

Tarjoamme monipuolisen työympäristön erikoiskahvien, käsintehtyjen leivonnaisten ja lähiruokalounaan parissa. Näiden lisäksi saat työkavereiksi sydämellisiä ja välittäviä tiimipelaajia.

Kiinnostuitko?

Kerro meille vapaamuotoisessa työhakemuksessasi miksi juuri sinä sopisit aurinkoiseen tiimiimme. Liitä hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaan kuin niitä meille saapuu. Palkkaamme sopivat työntekijät mahdollisimman pian. Työt alkavat kuitenkin viimeistään elokuulla.

Työhakemukset ja CV:n voit lähettää osoitteeseen jasmin@valkoinenpuu.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.