Useita paikkoja avoinna

KOKKI 80h/3vk 1.5-31.8.2018

Ravintolakokin peruskoulutus tai restonomi, vähintään 2 vuoden työkokemus kokkina Ala carte keittiöstä.

Haemme kokkia jolla on jo perustaidot hallussa ja omaa jo vähintään pari (2) vuotta kokemusta ala carte keittiöstä. Piisissä ja kallassa työskentely sujuu jouhevasti ja nopeastikin muuttuvat työtilanteet ovat arkipäivää. Kondiittorinkoulutus tai hyvät leivontataidot katsotaan eduksi. Hakija on kiinnostunut alasta ja on aktiivisesti halukas kehittämään itseään. On joustava, yhteistyökykyinen ja positiivinen.

KOKKI 1.6.-31.7.2018 60h/3vk (extra)

Haemme kokkia jolla on perustaidot hallussa ja työkokemusta ala carte keittiöstä. Kondiittorinkoulutus tai hyvät leivontataidot katsotaan eduksi. Hakija on kiinnostunut alasta ja on aktiivisesti halukas kehittämään itseään. On joustava, yhteistyökykyinen ja positiivinen. Valmistuvat kokit voivat myös hakea paikka, jolloin työharjoittelu kevään aikana Uppalan Kartanossa katsotaan eduksi.

Hakemukset ja tiedustelut: keittio(at)uppalankartano.fi, aiheella kokki2018

SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖ (1 paikka)

Haetaan toistaiseksi voimassa olevaan, täysiaikaiseen työsuhteeseen salin vuoropäällikköä. Työsuhteen aloitus 1.4.2018 tai sopimuksen mukaan.
Vähintään 5 vuoden kokemus ravintola-alalta.

Koulutus joko ammattikoulu tai restonomi. Vastaavanhoitajan pätevyys vaaditaan. Aiempi esimieskokemus lasketaan eduksi. Yhteistyökykyinen, joustava, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja positiivinen.

Hakemukset ja tiedustelut: info(at)uppalankartano.fi, aiheella vuoropäällikkö2018

TARJOILIJA (3 paikkaa) 80-100 h/3vko

Työsuhteen aloitus viimeistään 1.5.2018 tai jo aiemmin sopimuksen mukaan. Haetaan vakituiseen täysiaikaiseen työsuhteeseen tarjoilijoita.

Koulutus ammattikoulu tai restonomin tutkinto. Vastaavanhoitajan pätevyys. Työkokemus vähintään 2 vuotta ravintola-alalta. Positiivinen, ulospäin suuntautunut, tiimityöntekijä joka kiinnostunut alasta ja asiakaspalvelusta.

TARJOILIJA (2 paikkaa) 60-80h/3vko

Haetaan osa-aikaiseen työhön kesäsesonkiin alkaen joko 1.5. tai 1.6. Mahdollisuus jatkaa ilta- ja viikonloppu töitä sesongin päättyessä.

Alan opiskelija tai koulutukseltaan ammattikoulu tai ammattikorkeakoulupohjainen henkilö.

Aiempi työkokemus alalta katsotaan eduksi. Valmistuvat tarjoilijat voivat myös hakea paikka, jolloin työharjoittelu kevään aikana Uppalan Kartanossa katsotaan eduksi.

Positiivinen, ulospäin suuntautunut, tiimityöntekijä joka kiinnostunut alasta ja asiakaspalvelusta.

Hakemukset ja tiedustelut: info(at)uppalankartano.fi, aiheella tarjoilija2018

Katso kaikki sivuston avoimet työpaikat