Keittiöpäällikkö, kokkeja ja tarjoilijoita

Kesän piristäessä ravintola-alaa kaipaamme iloiseen työyhteisöömme vahvistusta.

Tuotamme asiakkaillemme elämyksiä kahdessa erilaisen konseptin ravintolassa: Uppalan Kartano ja Vinola Wine & Bistro. Haluamme olla kehittämässä alueemme ruoka- ja juomakulttuuria ja toivommekin Sinulta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan myös työn ulkopuolella. Meillä pääset vaikuttamaan työnkuvaasi sekä yrityksemme käytäntöihin ja esimerkiksi ruokalistaamme. Pääset toimimaan kaupungin parhaiden ammattilaisten kanssa sekä kehittämään omia taitojasi.

Arvostamme joustavuutta, reilua ja reipasta otetta työhön sekä kykyä työskennellä yhdessä yhteisen päämäärämme saavuttamiseksi. Olet ahkera, reippaan oma-aloitteinen ja pystyt luoviin ratkaisuihin. Yhteistyö, iloisuus, ammattimaisuus ja huumori ovat työyhteisömme kulmakiviä. Työsuhteen aloitus touko-kesäkuun aikana tai sopimuksen mukaan.

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ

Odotamme, että olet kartuttanut jo omaa ammattitaitoasi alalla sekä olet innokas oppimaan uutta. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja omia intohimojasi. Vastaat yhdessä muun esimiestiimin kanssa ruokatuotteen suunnittelusta, hinnoittelusta sekä toiminnan kannattavuudesta. Ymmärrät talouden tunnuslukuja ja osaat suunnitella toimintaasi niiden pohjalta. Pystyt työskentelemään paineen alla ja ymmärrät roolisi esimiehenä sekä tiimisi päällikkönä. Työsuhteesi on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva ja vastuualueenasi on ensisijaisesti Vinolan konseptin kehittäminen.

KOKIT & TARJOILIJAT

Toivomme, että Sinulla on jo hieman kokemusta À la carte -ravintolassa työskentelystä. Kommunikoit työkavereiden ja asiakkaiden kanssa suomen kielellä. Saat kattavan perehdytyksen tuotteisiimme ja toimintamalleihimme, jonka jälkeen olet mukana luomassa elämyksiä asiakkaillemme niin laadukkaan ruoan kuin ammattitaitoisen ja aidon palvelun puitteissa. Tarjoilijan ja kokin työt pohjautuvat hyviin, laadukkaisiin raaka-aineisiin ja huolella valittuihin tuotteisiin sekä ammattiylpeyteen. Toivomme, että jaat arvomme sillä me työskentelemme työstämme nauttien! Työsuhteet ovat osa-aikaisia ja töitä on tarjolla kesäsesongin ajan. Mikäli kuitenkin kotiudut kesän aikana osaksi tiimiämme, on työsuhdetta mahdollista jatkaa.

Rekrytoinnit ovat Uppalan Kartano -konsernin yhteisiä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti! Lue lisää www.uppalankartano.fi/rekrytointi tai http://www.vinola.fi/rekrytointi

Hakemukset ja lisätiedot sähköpostitse myynti@uppalankartano.fi

Pyydämme ystävällisesti otsikoimaan sähköpostiviestisi hakemasi tehtävän mukaisesti joko
”KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ REKRY 2021”
”KOKKI REKRY 2021”
”TARJOILIJA REKRY 2021”

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.