Toimitusjohtaja

Seinäjoen Työterveys Oy hakee toimitusjohtajaa, joka työskentelee 50 %:n työpanoksella vastaten yhtiön liiketoiminnasta.

Seinäjoen Työterveys Oy on kuntien ja kuntayhtymien omistama inhouse-yhtiö, jonka tuottaa omistajiensa henkilöstölle lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi sairaanhoitopalveluita. Yhtiö tuot-taa myös toiminta-alueensa työpaikoille ja yrittäjille kuntien järjestämisvastuulla olevat lainsäädännön edellyttämät työterveyshuollon peruspalvelut.

Toimitusjohtajan tehtäviin kuuluvat liiketoiminnan ja taloushallinnon perus- ja kehittämistehtävät, rahoituksen, verotuksen ja investointien suunnittelu, varainhoidon kehittäminen, palvelu- ja materiaalihankinta sekä palveluiden hinnoittelu. Toimitusjohtajan tehtäviin kuuluvat yksityisen terveydenhuollon yksikön muut kuin lääketieteellisen johtajan tehtäviin kuuluvat lainsäädännön edellyttämät tehtävät, viestintätehtävät sekä henkilöstöhallinnon tehtävät ja rekrytointi. Lähiaikojen haasteena tulevat olemaan työterveyshuollon uusien tieto- ja puhelinjärjestelmien käyttöönotto ja palveluiden digitalisointiin liittyvät kehittämistehtävät sekä maakunta- ja sote- uudistuksen tuomien muutosten johtaminen.

Seinäjoen Työterveys Oy:n asiakkaana on n. 14 000 työntekijää ja toimialueen väestöpohja on 81 000 asukasta. Työntekijöitä yhtiöllä on 40 kolmessa eri toimipisteessä. Työterveystoimintaa on kehitetty aktiivisesti vastaamaan työpaikkojen työterveyshuoltotarpeita. Seinäjoen Työterveys toi-mii työterveyshuollon erikoislääkäreiden koulutusyksikkönä.

Kelpoisuusehtona toimitusjohtajan tehtävään on soveltuva ylempi tiedekorkeakoulututkinto sekä riittävä talous- ja henkilöstöhallinnon kokemus. Toimialan tuntemus katsotaan eduksi. Toimitusjohtajan valinnassa noudatetaan 6 kuukauden koeaika. Palkkaus on sopimuksen mukainen. Hakijan toivotaan aloittavan tehtävässä viimeistään 1.5.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Liisa Lähdesmäki, p. 040 504 9686.

Hakemukset tulee lähettää sähköisesti ma 26.3.2018 klo 15.00 mennessä osoitteeseen mikko.tanhuamaki(at)seinajoki.fi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.