Terveydenhoitaja

Seinäjoen Työterveys Oy hakee TERVEYDENHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2018 saakka vastaanottotoimintaan.

Tehtäviin kuuluu hoidontarpeen arviointia, asiakaspalvelua, toimenpiteissä avustamista ja muita erikseen sovittavia tehtäviä. Työskentely tapahtuu tiiviisti työryhmässä muiden vastaanoton hoitajien kanssa ja työaika sijoittuu arkisin klo 7.15 – 16.00 välille.

Arvostamme aktiivista työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Edellytämme terveydenhoitajan tutkintoa ja voimassa olevaa lääkehoidon lupaa sekä tartuntatautilain 48 § mukaista todistusta.

Tarjoamme monipuolisen työmahdollisuuden työikäisen väestön parissa. Meillä työskentelet kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Palkkaus on AVAINTES:n mukainen. Työsuhde on määräaikainen, mutta sen jatkuminen on myös mahdollista.

Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen
anna-maija.naukkarinen(at)seinajoki.fi 24.4.2018 mennessä. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä 16.4 alkaen, Anna-Maija Naukkarinen, vastaava työterveyshoitaja, sähköpostilla tai puhelimitse 06 – 425 5466.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.