Maatalouskoneiden asentaja

TRV-Osat Oy on Seinäjoella sijaitseva traktorien ja maatalouskoneiden huoltoon ja varaosiin erikoistunut yritys. Olemme John Deere -merkkikorjaamo. Huollamme ja korjaamme maatalouskoneita hallillamme sekä huoltoautolla liikkuen. Olemme erikoistuneet mm. seuraaviin merkkeihin: John Deere, Deutz-Fahr, Zetor ja Massey Ferguson, mutta huollamme muitakin merkkejä.

Haemme nyt joukkoomme mielellään ammattitaitoista maatalouskoneiden asentajaa, mutta voit myös olla alasta kiinnostunut ja omaat sopivan koulutuksen. Käytössämme oleviin testereihin ym. perehdytetään. Arvostamme alan osaamista, joustavuutta, innostunutta työotetta.

Mikäli olet kiinnostunut koneista ja niiden huollosta / korjaamisesta, niin ota yhteyttä joko sähköpostilla tapio@trv-osat.fi tai voit soittaa Tapio Rinta-Valkama puh. 0400365400 mielellään klo 17 jälkeen.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.