Parturi-kampaajia, Hairlekiini Ideapark

Parturi Kampaamo Hairlekiini Seinäjoki

Sinä hiusalan ammattilainen tai juuri ammattiin valmistuva uusi osaaja!

Nautitko asiakaspalvelusta ja siitä, että saat käyttää jokaisessa asiakaskohtaamisessa luovuuttasi ja ammattitaitoasi?
Oletko ammattilainen, jonka hymy ei hyydy tiukoissakaan asiakaspalvelutilanteissa ja rakastat sitä onnistumisen tunnetta kun asiakas on supertyytyväinen ja kulkee käyntikorttinasi pitkin kylän raittia?

Haluaisitko työskennellä hyvällä liikepaikalla vilkkaassa kauppakeskuksessa osana iloista, energistä ja innostunutta tiimiä ja osana HAIRLEKIINI perhettä?

HAIRLEKIINI on valtakunnallinen hiusalan perheyritys.
Haluamme tarjota asiakkaillemme täydellisen ja asiantuntevan palvelukokemuksen parturi-kampaamossamme ja monipuolisessa tuotemyymälässämme. Tarjoamme työntekijöillemme viihtyisän, kannustavan ja turvallisen työympäristön ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa alan huippukouluttajien ja oman tiimin tuella.

Työllistämme iloiseen joukkoomme monen ikäisiä, reippaita, tavoitteellisia ja asiakaspalveluhenkisiä hiusalan osaajia. Oletko sinä uusi työkaverimme?

Marraskuussa 2019 avataan SEINÄJOEN IDEAPARKIN uusi HAIRLEKIINI toimipiste, jonne meillä on jo melkein koko tiimi kasassa. Haemme vielä muutamaa PARTURI-KAMPAAJAA vahvistukseksi tiimiimme. Tilanteesi mukaan tarjolla on sekä kokoaika, että osa-aikatyötä. Tule työkaveriksi kivaan, osaavaan ja iloiseen joukkoomme!

Ota rohkeasti yhteyttä!
Annan mielelläni lisätietoja avoimesta tehtävästä:
Tiina Hakkarainen puh. 050 917 1950, e-mail: etunimi.sukunimi@tormenta.fi

Lähetä vapaamuotoinen kirjallinen hakemus CV:n kera viimeistään 14.10.2019 mennessä sähköpostilla:
hakemukset(at)hairlekiini.fi
Paikka täytetään heti sopivien osaajien löytyessä.

www.hairlekiini.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.