Palveluesimies, Hairlekiini Epstori

Parturi Kampaamo Hairlekiini Seinäjoki

Sinä hiusalan ammattilainen!

Nautitko asiakaspalvelusta ja siitä, että saat käyttää jokaisessa asiakaskohtaamisessa luovuuttasi ja ammattitaitoasi?
Oletko ammattilainen, jonka hymy ei hyydy tiukoissakaan asiakaspalvelutilanteissa, rakastat haasteita ja sitä onnistumisen tunnetta kun asiakas on supertyytyväinen ja kulkee käyntikorttinasi pitkin kylän raittia?

Haluaisitko saada lisää haastetta työhösi, kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti, työskennellä hyvällä liikepaikalla vilkkaassa kauppakeskuksessa osana iloista, energistä ja innostunutta tiimiä ja osana HAIRLEKIINI perhettä?

HAIRLEKIINI on valtakunnallinen hiusalan perheyritys.
Haluamme tarjota asiakkaillemme täydellisen ja asiantuntevan palvelukokemuksen parturi-kampaamossamme ja monipuolisessa tuotemyymälässämme. Tarjoamme työntekijöillemme viihtyisän, kannustavan ja turvallisen työympäristön ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoa alan huippukouluttajien ja oman tiimin tuella.

Nykyisen esimiehemme siirryttyä talomme sisällä vetämään toista toimipistettä haemme nyt SEINÄJOEN EPSTORIN toimipisteeseemme hyviä esimiestaitoja omaavaa, luotettavaa ja tuloshakuista PALVELUESIMIESTÄ osaksi huipputiimiämme. Ammattitaitoinen ja motivoitunut tiimi odottaa juuri Sinua vetäjäkseen.

Palveluesimies vastaa parturi-kampaamon sekä tuotemyymälän päivittäisestä johtamisesta ja toiminnalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Hän toimii itse osana tiimiä ja työntekijöiden kannustavana esimiehenä sekä pitää huolen yhdessä muun henkilökunnan kanssa toiminnan sujuvuudesta, hyvästä asiakaspalvelusta ja konseptin mukaisesta toiminnasta.

Ota rohkeasti yhteyttä!
Vastaan mielelläni kysymyksiisi avoimesta tehtävästä:
Tiina Hakkarainen s-posti: etunimi.sukunimi@tormenta.fi tai puhelimitse: 050 917 1950

Vapaamuotoiset kirjalliset hakemukset CV:n kera pyydämme lähettämään 14.10.2019 mennessä sähköpostilla: hakemukset(at)hairlekiini.fi
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

www.hairlekiini.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.