Luova markkinointivastaava

Etsimme pienen markkinointitoimistomme seitsenhenkiseen tiimiin kehittävällä asenteella toimivaa energistä ja luovaa

(digi)markkinoinnin moniosaajaa

 

Hallitset niin yrityksen monikanavaisen markkinointiviestinnän suunnittelun ja toteutuksen asiakaslähtöisesti (digi, some, printti) kuin ylipäätään asiakasprojektien johtamisen jouhevasti ja hyvin erilaistenkin yritysasiakkaiden moninaiset tarpeet huomioiden. Sinulle on ehtinyt kertyä kokemusta B2B-asiakkuuden hallinnasta ihan alkukontaktista jälkimarkkinointiin asti, sillä merkittävä osa tulevaa työtäsi on olla yritysasiakkaidemme kanssa yhteydessä, suunnitella ja kehittää uudenlaisia markkinoinnin ja digiympäristöjen palveluja yhdessä heidän kanssaan ja heidän tarpeisiin vastaten. Toimit myös uusasiakkuushankinnassa kontaktoiden ja edustaen yritystämme siellä missä asiakkaammekin ovat. Tehtävääsi kuuluu myös luovista ammattilaisista ja harjoittelijoista koostuvan tiimin luotsaaminen positiivisella otteella parhaaseensa.

Yrityksenä olemme melko tuore, monialainen ja yhteiskunnallinen arvoiltamme. Päätoimialoistamme ensimmäinen on Nuorisovoima -nimeä kantava markkinointitoimisto ja asiakkainamme ovat pääosin pienet sekä pienehköt yritykset Etelä-Pohjanmaalla. Toinen päätoimialoistamme on pop-up henkisiä suuria Outlet -myyntitapahtumia Länsi-Suomen alueella järjestävä Tilke. Outlet, jonka yrityskumppaneina on mm. tunnettuja suomalaisia brändejä. Työyhteisömme on rakennettu melko matalalle hierarkialle ja tasavertaiselle sekä avoimelle asiantuntijuutta arvostavalle tiimityölle. Yhteinen halu kehittyä ja tehdä parhaansa, tuottaa myös asiakkaillemme parhaat ja laadukkaimmat kokonaisuudet.

Eli lyhyesti sanottuna vielä, työsi meillä on hyvin monipuolinen kokonaisuus:

-projektitiimin ohjaamista, projektin organisointia, suunnittelua ja toteuttamista
-(uus)asiakasneuvottelua ja konsultointia
-oman liiketoimintamme kehittämistä ja markkinoinnin suunnittelua
-palvelujemme myyntiä ja viestintää eri sidosryhmille
-jne jne…

…mutta mikä tässä on parasta, pääset itse vahvasti vaikuttamaan tulevan työsi sisältöön oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Arvostamme kehittävää otetta ja jatkuvaa oppimista, jolle meillä annetaan myös aikaa ja mahdollisuuksia. Näin saat hyvät mahdollisuudet kehittyä tehtävässäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Odotamme sinulta:
-Itseohjautuvaa työotetta, eteenpäin liikkuvaa asennetta ja kykyä tarttua asioihin
-Kykyä suunnitella sekä omaa että muiden työtä
-Luovaa ja innovatiivista ajattelukykyä sekä hyvää silmää
-Näkemystä ja kykyä hahmottaa ja suunnitella brändikokonaisuuksia ja konsepteja
-Keskustelevaa myyntihenkisyyttä
-Sosiaalista herkkyyttä ja kykyä kuunnella
-Projektin ja koko työn organisointi- ja aikataulutustaitoja
-Osaamista ja kykyä muovata tarinoita monikanavaisiin ympäristöihin
-Digimarkkinointikanavien laajaa tuntemusta (Facebook, Insta, Youtube, Google Ads yms.)

Lisäksi arvostamme:
-Kokemusta työtiimin vetämisestä
-Web-ympäristöjen ja WordPress -käyttöjärjestelmän perusymmärrystä (ei tarvi osata koodata vain vähän suunnitella “paperille”)
-Digikanavista saatavan datan analyysitaitoja tai paloa opetella
-Graafisten ohjelmistojen perusosaamista

Tässä oli paljon asiaa, mutta työ on aivan varmasti innostavaa, erilaista, luovaa ja todella kehittävää. Kahdeksasta neljään työstä ja selkeästä työnkuvasta haaveilevan ei kannata paikkaa hakea, koska tässä sinulta myös odotetaan intoa luoda ja kehittää omaa työskentelyäsi.

Kysy ihmeessä lisää paikasta tai laita suoraan avointa hakemusta tulemaan. Liitä mukaan myös cv:si, palkka- sekä työaikatoiveesi ja jos sinulla on jonkinlaista työnäytettä tai portfoliota (digi) niin mielellään näkisimme myös niitä.

Hakemukset ja lisätiedustelut ensisijaisesti sähköpostilla: posti@tilke.fi ja voit myös laittaa whatsappia tai soittaa arkisin klo 9-10 välillä numeroon 0440255664 Jonna.

Työn yksityiskohdista sovitaan yhdessä ja paikka täytetään heti kun oikean henkilön kanssa klikkaa.

Tutustu toimintaamme tarkemmin: www.tilke.fi, www.nuorisovoima.fi sekä outlet-brändeihimme Facebookissa: Kaamos Outlet, Ipana Outlet ja Härmä Outlet.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.