Kirjanpitäjiä

Rantalainen on yli 600 taloushallinnon ammattilaisen yhtiö, joka tuottaa yritys- ja yhteisöasiakkaille lähes kaikkia taloushallinnon palveluja. Tavoitteenamme on olla edelläkävijänä taloushallintoalalla ja tarjota alan ammattilaisille paras työpaikka Suomessa. 

Etsimme ammattitaitoiseen ja kasvavaan joukkoomme

kirjanpitäjiä

Etsimämme kirjanpidon ammattilainen ei pelkää hyödyntää sähköisen taloushallinnon tuomia etuja, palvella asiakkaita kehittämällä heidän liiketoimintaa talouden näkökulmasta ja toimia tiimissä. Toivomme hakijoilta reipasta otetta asiakaspalveluun sekä kykyä työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa (erityisesti Visman tuotteet, Fivaldi ja Netvisor). Työtehtävät räätälöidään tehtävään valitun osaamistason mukaisesti.

Arvostamme tilitoimistokokemusta, KLT-tutkintoa tai suunnitelmaa sen suorittamiseksi sekä monipuolista kielitaitoa. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme jatkuvan koulutuksen, sisäisen tuen ja nykyaikaiset työvälineet. Haluamme olla joustava työnantaja, joka pystyy tarjoamaan työntekijöilleen kaikissa elämäntilanteissa sopivan tavan tehdä töitä.

Lähetäthän avoimen hakemuksesi ja CV:n tämän ilmoituksen kautta. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pikaisesti. Työtehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa palvelupäällikkö Juuso Siltakorpi, 010 324 3130 tai juuso.siltakorpi@rantalainen.fi.

Tartu tilaisuuteen ja tule kehittämään Suomen parasta taloushallinnon työpaikkaa!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.