Työntekijöitä tuotantoon

Tibnor vastaa pohjoismaisten teollisuusyritysten teräs- ja metallitarpeista. Meillä syntyy parempia tapoja toimia. Tuomme yhteen meidän, asiakkaidemme ja toimittajiemme osaamisen ja kyvyt. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Tibnor on SSAB:n tytäryhtiö. Meillä on 1000 työntekijää 7 maassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 9,1 miljardia kruunua. Lisätietoja: www.tibnor.fi Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebook ja LinkedIn.

Haemme Tibnor Oy:n Seinäjoen palvelukeskukseen työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen monipuolisiin teräksen jatkojalostustehtäviin. Osaamisestasi riippuen työtehtäväsi voisi olla plasmaleikkaus, laserleikkaus, särmäys tai mankelointi.

Sinulla on ammattikoulutus ja kokemus metalliteollisuuden tehtävistä. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, jolla on kiinnostusta myös valmistuksen kehittämiseen. Eduksi katsomme suomen kielen taidon lisäksi jonkin toisen kielen osaamisen ja hyvät ryhmätyöskentelytaidot.

Lue lisää ja hae 5.4. mennessä

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.