Särmääjä

Haluatko olla osa ammattitaitoista ja tuloksia aikaansaavaa tiimiä kansainvälisessä ympäristössä? Silloin tämä saattaa olla juuri sinun paikkasi! Paikkakunta Seinäjoki. 

Etsimme Seinäjoen teräspalvelukeskukseen vakituiseen työsuhteeseen

Särmääjää

Tehtäviisi kuuluu mm. levyosien valmistelu särmäyskuntoon, särmäysohjelmien tekeminen, asetusten tekeminen sekä luonnollisesti itse särmäystyö. Työ suoritetaan pääosin parityönä. Tehtäviisi kuuluu tuotelaadun seurannan lisäksi myös yleiset laitteen ja työalueen huolto- ja kunnossapitotyöt. Tuotteiden käsittelyssä käytetään apuna trukkeja ja siltanostimia.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta särmäyksestä sekä 18 vuoden ikää. Särmäystekniikoiden hallinta sekä trukinajotaito ja/tai siltanosturien käyttökokemus katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteellisuutta sekä hyvää työmotivaatiota ja reipasta työhön tarttuvaa asennetta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden laajentaa osaamistasi sekä ison talon edut.

Lisätietoja voit kysyä yksikön johtaja Arto Arolta, puh. +358 50 314 3544 tai arto.aro@tibnor.com.

Lue lisää ja lähetä hakemuksesi viimeistään 19.11.2020.

Tibnor vastaa pohjoismaisten teollisuusyritysten teräs- ja metallitarpeista. Meillä syntyy parempia tapoja toimia. Tuomme yhteen meidän, asiakkaidemme ja toimittajiemme osaamisen ja kyvyt. Yhdessä teemme pohjoismaisesta teollisuudesta entistä vahvemman. Tibnor on SSAB:n tytäryhtiö. Meillä on 1000 työntekijää 7 maassa. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 9,1 miljardia kruunua. Lisätietoja: www.tibnor.fi. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta: Facebook, LinkedIn ja Instagram.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.